Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Nικηφόρα πρεμιέρα για τις κορασίδες: ΠΑΝΘΕΟΝ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3



Νικηφόρα ξεκίνησε η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού αφού κέρδισε μέσα στο Λιτόχωρο την ομάδα του Πάνθεον με 3-0 σετ συνεχίζοντας έτσι το εντυπωσιακό σερί που έχει εδώ και 2 χρόνια. Παρότι η ομάδα του Πιερικού αγωνίζεται ουσιαστικά με την ομάδα των παγκορασίδων η οποία κατακτά το πρωτάθλημα για 2 συνεχόμενα χρόνια, εντούτοις παίζοντας πάρα πολύ καλά κέρδισε πάρα πολύ εύκολα το παιχνίδι με 3-0 όπως δείχνει και το σκορ. Τα μικρά κορίτσια του Πιερικού συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία που διαγράφουν ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια δείχνοντας τις τεράστιες δυνατότητες που έχουν. Η ομάδα του Πιρικού έδειξε ένα μέρος του πλούσιου ταλέντου της παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό βόλεϊ δείχνοντας παράλληλα πως παίζεται το βόλεϊ σε μικρή ηλικία σε υψηλό επίπεδο.
Η ομάδα του Πιερικού και στα τρία σετ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή, πήρε σημαντική διαφορά στο σκορ την οποία διεύρυνε κερδίζοντας έτσι εύκολα, δείχνοντας ότι και φέτος έχει βάλει ψηλά τον πήχη . Η σκληρή, πειθαρχημένη και συστηματική δουλειά που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού έδειξε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική ότι τα κορίτσια του Πιερικού στοχεύουν πολύ ψηλά.
Η άριστη οργάνωση του τμήματος σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, η άριστη παιδαγωγική και επιστημονική κατάρτιση του προπονητικού τιμ αποτελούν τα εχέγγυα για την δημιουργική ενασχόληση των παιδιών με το βόλεϊ αλλά συγχρόνως και την επίτευξη πολύ υψηλών αποτελεσμάτων. Τα άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα όλων των ομάδων βόλεϊ του Πιερικού αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της καταπληκτικής λειτουργίας του τμήματος αλλά και τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Η σύνθεση: Τσιουτσιούλη, Μπατσίλα, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζαμάνη, Καλαιτζή, Γκουτζιούλη, Στύλου, Θεοδώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.