Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Πλήθος κόσμου αναμένεται σήμερα στην ανοιχτή Γ.Σ. των Μελανόλευκων!


Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 μ.μ. στα γραφεία (έναντι ΟΤΕ) του συνδέσμου "Pierikos Cub Melanoleykoi" η ανοιχτή γενική συνέλευση, που έχει προγραμματιστεί. Αναμένεται πλήθος κόσμου να δώσει το παρόν στη συνάθροιση αυτή, τόσο μέλη του συνδέσμου, όσο και άλλοι οπαδοί και φίλαθλοι της ομάδας. Πρόκειται να συζητηθούν πολλά και διάφορα θέματα για την νέα αγωνιστική και οπαδική χρονιά και θα ακουστούν όλες οι απόψεις, με σκοπό το καλό του Πιερικού. Ας δώσουμε όλοι όσοι μπορούμε και αγαπάμε την ομάδα, το παρόν σήμερα στα γραφεία των Μελανόλευκων! Θυμίζουμε την -προ ολίγων ημερών- ανακοίνωση του συνδέσμου:


<< Ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν τo Club προκηρύσει γενική συνέλευση των μελών του το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στα γραφεία μας με θέματα που αφορούν την οργάνωση και  λειτουργία του Συνδέσμου αλλά και την εν γένει στρατηγική μας . Η συνέλευση είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που είτε έχουν διάθεση να βοηθήσουν σε μια κοινή προσπάθεια είτε θέλουν να εκθέσουν από κοντά τις ιδέες και απόψεις τους για την ομάδα και την κερκίδα. Παράλληλα ενημερώνουμε ότι θα υπάρχουν προσφορές για νέες εγγραφές σχετικά με υλικά-εισιτήρια-συνδρομές-εκδρομές κ.α που θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της συνέλευσης.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI  >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.