Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Συνέχισε με νίκες το τμήμα Pro-Junior του ΣΦΚ Πιερικός

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟ - ΤΖΟΥΝΙΟΡ
Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο 26/10/2013 και την Κυριακή 26/10/2013 της Ε.Π.Σ. Πιερίας οι μικροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών της Ακαδημίας του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Προ - Τζούνιορ 2005 και 2006.

Σε ένα συγκλονιστικό αγώνα επικράτησε ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 2006 με 2-1 σε ένα θαυμάσιο αγωνιστικό χώρο Playzone για τους μικρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι χάρισαν ωραίο και πλούσιο θέαμα με γνώμονα το πάθος των ποδοσφαιριστών αλλά και του ευ αγωνίζεσθαι .

Επίσης στην αναμέτρηση ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ , επικράτησε ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ με τέρματα 3-1 στις άριστες εγκαταστάσεις της Olympian Arena .

Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια αρχή της Ε.Π.Σ. Πιερίας καθώς επίσης τις γηπεδούχες ομάδες ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006 και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την υποδειγματική φιλοξενία στους χώρους play zone και Olympian Arena αντίστοιχα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.