Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών έγινε και το δεύτερο 3 on 3 της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου

Κύριο χαρακτηριστικό του 2ου και πετυχημένου 3 on 3 της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου που έγινε στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης, ήταν η μεγάλη συμμετοχή παιδιών, τόσο από τα τμήματά της, όσο και των νέων που ενδιαφέρονται για την καλαθοσφαίριση.

Σύμμαχος στην εκδήλωση ήταν η ηλιόλουστη μέρα και αυτή χρειάζονταν, αφού το τουρνουά έγινε στα δύο ανοικτά γήπεδα, που όπως αποδείχθηκε είχαν την τιμητική τους.

Οι μικροί αθλητές είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για να χαρούν και να πάρουν μέρος στους αγώνες. Ιδιαίτερη θετική εντύπωση στο κοινό έκανε και η συμμετοχή του προπονητή Βασίλη Τσερνισώφ που με τις διάφορες μπασκετικές του φιγούρες, ξεσήκωσε κυριολεκτικά το πλήθος.

Για την εκδήλωση ο Μίλτος Μηλιάτης που είναι ο υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου, δήλωσε: «Ήταν ένα ακόμη άκρως επιτυχημένο τουρνουά 3 on 3 και αυτό μας δίνει τη δύναμη και το έναυσμα για περισσότερες εκδηλώσεις προς τη νεολαία μας. Τα παιδιά της πόλης μας διψούν για μπάσκετ και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε απλόχερα αυτή τη δυνατότητα εκμάθησης αυτού του αθλήματος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να εκφράσουμε στα παιδιά και στους γονείς τους που παραβρέθηκαν, καθώς και στον κ. Θωμά Παπαδημητρίου, πρόεδρο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης για τη θερμή υποστήριξη της εκδήλωσής μας, η οποία έγινε υπό την αιγίδα του ΟΠΠΑΠ. Επίσης να ευχαριστήσουμε το διευθυντή του γυμναστηρίου κ. Σωτήρη Πασαχίδη για την αμέριστη συμπαράστασή του, τους προπονητές μας και τη διοίκηση τους συλλόγου μας που πάντα είναι δίπλα μας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των προγραμμάτων».

Τέλος, στους αγώνες παραβρέθηκε και ο κ. Θωμάς Παπαδημητρίου, πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης ο οποίος είπε: «Για μια ακόμη φορά συγχαίρουμε τον Πιερικό Αρχέλαο που διοργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά μας, τα οποία τις έχουν ιδιαίτερη ανάγκη. Ο Οργανισμός μας, όπως και ο Δήμος Κατερίνης, είναι συμπαραστάτης σε κάθε ανάλογη προσπάθεια. Η νεολαία μας πρέπει να αγκαλιάζει τέτοιες δράσεις, όπως και γίνεται, καθώς μόνο έτσι, κοντά στον αθλητισμό, θα σταθεί στο ύψος που της αξίζει, μακριά από εξαρτήσεις και παθογόνες καταστάσεις. Να μην παραλείψω να μεταφέρω τις ευχές και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, ο οποίος πάντα δείχνει την ευαισθησία του στον τομέα του αθλητισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.