Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Συμμετοχή του ΣΦΚ Πιερικός στο τουρνουά της Ακαδημίας Γιώτσα

Με σύμμαχο τον καταγάλανο ουρανό και τις υψηλές θερμοκρασίες, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ, Προ-τζούνιορ, Τζούνιορ και Προ-παιδικό συμμετείχαν στην πρόσκληση γιορτή του ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ακαδημία ποδοσφαίρου Γιώτσα με συμμετοχές των ομάδων: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ, Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΣ στις εγκαταστάσεις της 25ης Μαρτίου στην Κατερίνη.

Δυναμικές αναμετρήσεις για όλους τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της 25ης Μαρτίου με γνώμονα το πάθος των ποδοσφαιριστών αλλά και του ευ αγωνίζεσθαι.

Οι αναμετρήσεις είχαν ουσιαστικό νικητή το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών. Οι αναμετρήσεις που διεξήχθησαν είχαν συγκλονιστική εξέλιξη και πολλά γκολ με αποτέλεσμα οι γονείς των μικρών αθλητών να καμαρώσουν τα παιδιά τους κι όπως ήταν φυσικό οι προσπάθειες των μικρών να συνοδευτούν από το ανάλογο χειροκρότημα προπονητών, εφόρων, παραγόντων και γονέων.

Στην αποστολή συμμετείχαν τα τμήματα: του Προ-παιδικού με προπονητή τον Κραγιόπουλο Κων/νο και έφορα τμήματος τη Δασκαλοπούλου Χριστίνα, του Τζούνιορ με προπονητή τον Κόιτς Βλάντο και έφορα τμήματος τον Τσενεκίδη Δημήτριο, του Προ-τζούνιορ με προπονητή τον Αδαμόπουλο Ηλία και εφόρους την Πάτσιου Μαρία και τον Τσακιρίδη Βασίλειο.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τους διοργανωτές, την Ακαδημία Γιώτσα, τον Γ.Α.Σ. Σβορώνου, τους γονείς των αθλητών μας που συμπαραστάθηκαν ως αρωγοί και βρέθηκαν μαζί μας για να απολαύσουν τους μικρούς πρωταγωνιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.