Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Την Δευτέρα το τοπικό ντέρμπι στο Αιγίνιο, με όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους


Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε εκ μέρους του τεχνικού επιτελείου του Πιερικού.

Άμεση ανασύνταξη ξεκινά στην ομάδα του Πιερικού μετά την «πικρή» ήττα στο φινάλε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ για τον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τον «γείτονα» Αιγινιακό δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες για τον Γιώργο Φοιρό, καθώς και οι Μπρίτο και Αθανασίου διεκδικούν θέσεις.

Τα νέα του Αιγινιακού:
Σήμερα Τετάρτη θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του δευτεριάτικου αγώνα στο «Γιάννης Παραλυκίδης» με τον γείτονα Πιερικό. Ο Γιώργος Χατζάρας περιμένει θετική αντίδραση από τους παίκτες των κυανόλευκων, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Εθνικό Γαζώρου, ενώ δεν υπολογίζει δεδομένα στον τιμωρημένο Φαμπίνιο Μασάδο (τη θέση του στον άξονα πλάι στους Ζούρκο και Φερνάντεζ διεκδικούν οι Καρακατσάνης και Χατζής). Αμφίβολη είναι η παρουσία του Μαρσέλο Πέντα, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και από την Τρίτη γυμνάζεται κανονικά, αλλά ο Αργεντινός μέσος έχει χάσει έδαφος.

Ρεπορτάζ: Μ. Παρλιάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.