Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Αιγινιακός-Πιερικός, σήμερα στις 16:00 στο Αιγίνιο : Pre Game

Στο Πιερικό ντέρμπι ανάμεσα στον Αιγινιακό και τον Πιερικό που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας, στις 16.00, στο γήπεδο "Γιάννης Παραλυκίδης" του Αιγινίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League, στρέφεται η προσοχή του φιλάθλου κόσμου της Πιερίας. Οι δυο "μονομάχοι" προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα και θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα για να μη χάσουν έδαφος από νωρίς στο βαθμολογικό πίνακα.

Χωρίς Πέντα - Φαμπίνιο ο Αιγινιακός

Δίχως τον ανέτοιμο Μαρσέλο Πέντα που δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς αλλά και τον Φαμπίνιο που είναι τιμωρημένος, θα παραταχθεί ο Αιγινιακός στην αναμέτρηση με τον Πιερικό. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα προβλήματα με τον Γιώργο Χατζάρα να ανακοινώνει τις επιλογές του για την αποστολή. Οι παίκτες που βρίσκονται στα πλάνα του είναι οι: Τόλιος, Μπαϊμάκης, Πετκάκης, Κιβρακίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Σαμαράς, Δήμου, Γεωργίου, Καρακατσάνης, Φερνάντες, Ζούρκος, Χατζής, Γκατσολάρι, Μιτρόφ, Μιλόσκοβιτς, Λαζαρίδης, Τσουρλίνοφ και Σίκιμιτς.

Δίχως Αθανασίου - Μπρίτο ο Πιερικός

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες ο Αντώνης Αθανασίου να μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ωστόσο ο Γιώργος Φοιρός έκρινε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ακόμη έτοιμος 100% κι έτσι τον απέκλεισε από την αποστολή του αγώνα με τον Αιγινιακό. Εκτός πλάνων παρέμεινε και ο επίσης ανέτοιμος Μπρίτο. Η αποστολή του Πιερικού για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αιγινίου, είναι η εξής: Λαμπάκης, Παπατολίκας, Νίκου, Κρουσταλλέλης, Νικολίτσης, Ιασωνίδης, Καρτσαμπάς, Ιορδανίδης Ν., Ντόικιτς, Αποστολίδης, Σερέτης, Ίτσιος, Παπαδόπουλος, Καθάριος, Κέρι, Ελευθεριάδης, Στεφανίδης, Ιορδανίδης Γ., Μανίκας και Παπατόλιος.

Αρκετοί "γνωστοί"

Ούτε ένας-ούτε δύο, αλλά δέκα παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του Αιγινιακού φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του Πιερικού. Μάλιστα οι Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Καρακατσάνης, Χατζής, Μιλόσκοβιτς και Λαζαρίδης θα βρίσκονται στην αποστολή. Παλιός γνώριμος όμως του Πιερικού είναι και ο προπονητής του Αιγινιακού, Γιώργος Χατζάρας που βρέθηκε δυο φορές στην τεχνική ηγεσία της κατερινιώτικης ομάδας. Στον αντίποδα, μοναδικός παίκτης του Πιερικού που φόρεσε τη φανέλα του Αιγινιακού στο παρελθόν είναι ο Κώστας Αποστολίδης.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 και 5 ευρώ ενώ τα μαθητικά θα τιμώνται 1 ευρώ.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας) με βοηθούς τους Δημήτριο Τίκα (Θεσπρωτίας) και Γεώργιο Γεωργάκη (Ηπείρου). 4ος διαιτητής θα είναι ο Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας) και παρατηρητής ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης (Καβάλας).

Ρεπορτάζ: Δ. Πάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.