Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ασταμάτητο το “εξπρές” (3 στα 3) των κορασίδων volley του Πιερικού

Το 3 στα 3 έκανε η ομάδα κορασίδων του Πιερικού , καθώς στο ντέρμπι κορυφής κέρδισε 3-0 την ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας συνεχίζοντας το απίστευτο σερί που έχει εδώ και 3 χρόνια , κερδίζοντας συνεχώς και κατακτώντας το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο , δείχνοντας την
κυρίαρχη θέση που έχει στο χώρο του βόλεϊ σε αυτές τις κατηγορίες και όχι μόνο .
           
Τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας όσο χρειάστηκε , καθώς ακολουθούσε το παιχνίδι κυπέλλου στις γυναίκες , συνέχισαν το αήττητο σερί τους δείχνοντας και φέτος από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους και ότι είναι μια ομάδα που παρά τους τίτλους που έχει κατακτήσει διψάει για ακόμη περισσότερους . Δουλεύοντας πολύ σκληρά και πειθαρχημένα στην προπόνηση , με πολύ μεγάλη όρεξη και διάθεση , συνεχίζουν και φέτος να δείχνουν το πλούσιο ταλέντο τους και να έχουν προκαλέσει τον πολύ μεγάλο θαυμασμό όλων όσων ασχολούνται με το βόλεϊ .
           
Στο 1ο σετ η ομάδα του Ποσειδώνα αιφνιδίασε την ομάδα του Πιερικού καθώς προηγήθηκε με 12-2 όμως σιγά σιγά τα κορίτσια του Πιερικού ανεβάζοντας ρυθμό , κατόρθωσε να ισοφαρίσει , πήρε διαφορά στο σκορ και τελικά να κερδίσει το σετ με 25-19 . Στο 2ο σετ είχαμε μια επανάληψη του 1ου σετ , όπου οι παίκτριες του Ποσειδώνα πήραν διαφορά στο σκορ , όμως και πάλι τα κορίτσια του Πιερικού δείχνοντας καρδιά πρωταθλητή , αλλά και ένα μέρος του πλούσιου ταλέντου τους , κέρδισαν και αυτό το σετ με 25-21 κάνοντας το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση . Στο 3ο σετ , μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η ομάδα του Πιερικού , 25-8 αφού το που κέρδισε το σετ , τα λέει όλα .
           
Η ομάδα του Πιερικού παρότι αγωνίζεται με ελλείψεις , δείχνει το μεγάλο βάθος που έχει ως ομάδα με την προπόνηση συνεχώς νέων κοριτσιών , πετυχαίνοντας πάντα το μέγιστο αποτέλεσμα που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος . Η άριστη οργάνωση που έχει σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα , τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο αποτελεί την βάση για πολύ μεγάλες επιτυχίες , σε συνέχεια όσων έχουν πετύχει μέχρι τώρα όλα τα τμήματα του Πιερικού , διαφημίζοντας παράλληλα και την πόλη της Κατερίνης πανελληνίως .

Η σύνθεση : ( Σαρρής ) , Τσιουτσιούλη , Γκουτζαμάνη , Θεοδώρου , Καραφουλίδου , ​​Καλαϊτζή , Γκόλτσιου , Μπατσίλα , Κακάλη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.