Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

EΠΣΠ Junior: Νίκη του ΣΦΚ Πιερικός έναντι της ΠΑΕ Ποντίων 2012

Με το δεξί συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας οι μικροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών της Ακαδημίας του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Το τμήμα Προ-τζούνιορ επικράτησε του αντίστοιχου τμήματος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ . Δυναμικές αναμετρήσεις για όλους τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκαν στις πλούσιες, καταπληκτικές και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις της Ένωσης στην Ν. Έφεσο, με γνώμονα το πάθος των ποδοσφαιριστών αλλά και του ευ αγωνίζεσθαι.

Η αναμέτρηση είχε ουσιαστικό νικητή το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών.

Η εξέλιξη του αγώνα είχε πολλά γκολ με αποτέλεσμα οι γονείς των μικρών αθλητών να καμαρώσουν τα παιδιά τους κι όπως ήταν φυσικό οι προσπάθειες των μικρών να συνοδευτούν από το ανάλογο χειροκρότημα προπονητών, εφόρων, παραγόντων και γονέων. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012 και την διοργανώτρια αρχή Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.