Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Πιερικός Αρχέλαος – Αργοναύτης, την Κυριακή στην Κατερίνη

Photo από την 1η αγωνιστική : ΧΑΝΘ - Πιερικός Αρχέλαος
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στην Κατερίνη , στις 5.00 μμ .

Τον Αργοναύτη από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης φιλοξενεί την Κυριακή στις 5.00 μμ . ο Πιερικός Αρχέλαος . Είναι παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του ενδιαφέροντος πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας και το πρώτο με έδρα το κλειστό γυμναστήριο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Αναμφισβήτητα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον , αφού και οι δύο ομάδες στην εναρκτήρια αγωνιστική έχασαν από τους αντιπάλους τους και έτσι θα διεκδικήσουν τη νίκη δίνοντας ξεχωριστή βαρύτητα σ αυτό το παιχνίδι .

Οι φίλοι του μπάσκετ στην Κατερίνη , όπως όλα τα χρόνια , θα είναι δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα που και φέτος θα πρέπει απλόχερα να τους δώσει χαρά και μόνο .

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Φακίιτσας και Μ . Πιτσίλκας και κομισάριος ο κ . Γιώργος Σαμαλής .

Τέλος , για τον παιχνίδι ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr δήλωσε : " Ο αγώνας της Κυριακής για μας είναι διπλής σημαντικότητας . Αρχικά γιατί θέλουμε τη νίκη και την καλή απόδοση μετά την άσχημη εμφάνιση που είχαμε στο παιχνίδι με την ΧΑΝΘ . Έπειτα , γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και πρέπει να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας , του οποίου την ένθερμη συμπαράσταση προσδοκούμε καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς . "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.