Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Γ. Στεφανίδης: "Ψυχολογικό το θέμα γκολ"


cfoot2

Ψυχολογικό θέμα είχε η ομάδα της Κατερίνης σύμφωνα με τον έμπειρο επιθετικό , που μίλησε στο Θ. Ψυχογιό για το πρώτο τρίποντο με την Καβάλα . Για την παρθενική νίκη του Πιερικού , την Κυριακή επί της Καβάλας (1-0 εντός με δικό του γκολ ) μίλησε ο 28χρονος επιθετικός , Γιάννης Στεφανίδης , που βρέθηκε πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα φέτος : " Είχαμε πολλή πίεση πριν το ματς , γιατί μας έλειπε η νίκη φέτος . Ημασταν καλύτεροι και εκμεταλλευτήκαμε μια από τις ευκαιρίες μας , παίρνοντας το τρίποντο με υπομονή και νικώντας και το άγχος . Έφυγε ένα βάρος και το θέμα μας ως τώρα ήταν κυρίως ψυχολογικό . Μετά την πρώτη δικαίωση , θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια . Είμαστε σε καλή φόρμα , χρειάζεται διάρκεια και στόχος πάντα είναι η νίκη . Δεν αξίζαμε τις ήττες με Ζάκυνθο και Απόλλωνα , από συγκυρία και ατυχίες δεν ήμασταν ψηλότερα . Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί , να έχουμε καλή πορεία και να μη μπλέξουμε σε περιπέτειες , χωρίς να κάνουμε αναφορά για τετράδα . "

« Για τον Δαρδανελιώτη »

Για να καταλήξει ο πρώην φορ του Πανσερραϊκού και της Αναγέννησης Γιαννιτσών : " Άρχισα βασικός πρώτη φορά και χαίρομαι που βοήθησα με αυτό το γκολ . Το αφιερώνω στο γυμναστή μας Μιχάλη Δαρδανελιώτη , τον είχα και παλιά στα Γιαννιτσά , είναι φίλος και κάνει καλή δουλειά . Μου είχε πει ότι θα σκοράρω , ενώ και εγώ είχα διαίσθηση . "

Εξάλλου , ο Γιώργος Φοιρός , που δικαιώθηκε για τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα ( Στεφανίδης , Αθανασίου , Καθάριος ) , θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες την Πέμπτη , στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καλλονή στη Λέσβο , ενώ για το ματς της Δευτέρας με τον Εθνικό Γαζώρου εκτός έδρας δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.