Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Παίρνει... φωτιά η Πιερία!

Περιμένει... μάχη ο Πιερικός
Πολλές ιδιαιτερότητες «κρύβει» το γειτονικό ντέρμπι του Αιγινιακού με τον Πιερικό…
Κράμερ εναντίον… Κράμερ! Πολλές ιδιαιτερότητες επιφυλάσσει το γειτονικό ντέρμπι της Πιερίας τη Δευτέρα στο «Γιάννης Παραλυκίδης», παρθενικό για Αιγινιακό και Πιερικό σε επίπεδο Β' Εθνικής. Συγκεκριμένα, από πλευράς Αιγινίου ο προπονητής Γιώργος Χατζάρας και αρκετοί παίκτες, όπως οι Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Χατζής, Μιλόσκοβιτς, Καρακατσάνης, Πέντα, Φαμπίνιο, έχουν υπηρετήσει τον Πιερικό στο παρελθόν και θα συναντήσουν γνώριμα πρόσωπα. Από πλευράς μελανόλευκων κάτι αντίστοιχο ισχύει κυρίως με τον αρχηγό, Κώστα Αποστολίδη, που πέρυσι έπαιξε στον Αιγινιακό για ένα εξάμηνο.

Στα αγωνιστικά, και οι δυο ομάδες θέλουν το τρίποντο, αφού ξεκίνησαν με ήττα στην πρεμιέρα, ενώ στο ντέρμπι εκτός από τους βαθμούς διακυβεύεται και το γόητρο. Από τους γηπεδούχους θα λείψει ο τιμωρημένος Φαμπίνιο και αμφίβολος είναι ο Πέντα, ενώ επανέρχεται ο Καρακατσάνης. Από την ομάδα του Γιώργου Φοιρού θα λείψει μόνο ο τραυματίας Μάρκος Μπρίτο, ενώ ο Αντώνης Αθανασίου διεκδικεί πρώτη φορά θέση στην αποστολή.

Ρεπορτάζ: Μ. Παρλιάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.