Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

3η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός - ΑΕΠ Ηρακλής 0-0 (Videos)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της Κατερίνης ανάμεσα στον Πιερικό και την ΑΕΠ Ηρακλής. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις αλλά σε δυο από αυτές οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, όπως και οι φιλοξενούμενοι που έχασαν καλή ευκαιρία με τον Σάββα να πάρουν κεφάλι στον αγώνα. Σε πολύ κόσμο μπροστά η αναμέτρηση των δυο ομάδων αφού οι φίλαθλοι της Πιερίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΑΕ της Κατερίνης, ενώ φιλάθλους είχε και η ΑΕΠ Ηρακλής.

Φάσεις:

Στο 12΄ χάθηκε ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Ονουάτσι έκλεψε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, έδωσε στον Λίμα και αυτός αμέσως στον Σιατραβάνη, αλλά αυτός με το αριστερό έκανε τραγικό πλασέ.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Πιερικό όταν σε πλαγιοκόπηση του Κρουσταλλέλη από αριστερά στο 37΄, ο παίκτης του Πιερικού έβγαλε ολομόναχος την χαμηλή σέντρα για να απομακρύνουν δύσκολα οι παίκτες του Ηρακλή.

Μεγάλη απόκρουση του Κηπουρού στο 79΄, όταν ο Κέρι έκανε τη σέντρα, ο Μανίκας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κηπουρός με σωτήρια επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του

Στο 89΄ ο Στεφανίδης, διεκδίκησε τη μπάλα με τον Κηπουρό ο Κιοτζένης δεν έδωσε τίποτα, με τον παίκτη του Πιερικού να σουτάρει και με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή μπλοκάρει δύσκολα αφού η μπάλα από τύχη πήγε επάνω του.

Διαιτητής: Βαγγέλης Κιοτζένης (Καβάλας)
Βοηθοί: Μιχάλης Χαρίτσης (Θράκης), Αϊχάν Χουσκόγλου (Θράκης)
4ος: Φώτης Τερετίδης (Καβάλας)

Κίτρινες: Σερέτης, Κρουσταλέλης, Νίκου, Ιασωνίδης - Μπάμπα, Μπουκουβάλας

Πιερικός: Λαμπάκης, Νίκου, Ιασωνίδης, Ντόικιτς, Κρουσταλέλης, Σερέτης, Αποστολίδης (61' Κέρι), Γ. Ιορδανίδης, Καθάριος (71' Παπατόλιος), Ελευθεριάδης, Μανίκας (86' Στεφανίδης).

ΑΕΠ Ηρακλής: Κηπουρός, Σαββίδης, Μπριλάκης, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Μπάμπα, Λίμα, Σιατραβάνης, Κυριάκος (72' Πουρτουλίδης), Ματσούκας (46' Ζάχορα), Ονουάτσι (82' Τσιλιανίδης).

  • Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ΕΔΩ.
  • Δείτε τη συνέντευξη τύπου του αγώνα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.