Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Πιερικός-ΑΕΠ Hρακλής, σήμερα στην Κατερίνη : Pre Game

«Διψασμένοι» για τη νίκη στην Κατερίνη οι μελανόλευκοι και ο «Γηραιός» το απόγευμα του Σαββάτου (18:00, OTE TV)... Την αυλαία της 3ης αγωνιστικής ανοίγουν σήμερα Σάββατο στο Πιερικό Στάδιο Κατερίνης ο Πιερικός με τον Ηρακλή, στο ντέρμπι του Βορρά. Η ομάδα του Γιώργου Φοιρού καλείται να συνδυάσει την επιστροφή στη φυσική του έδρα με το παρθενικό τρίποντο, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και την ισοπαλία στο Αιγίνιο.

Ο τεχνικός σύμβουλος του Πιερικού δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο Μπρίτο («κόπηκε» ξανά ο Αθανασίου), ενώ στην αποστολή μετέχουν οι : Λαμπάκης, Νίκου, Κρουσταλέλης, Ιασωνίδης, Ντόικιτς, Αποστολίδης, Σερέτης, Καθάριος, Γ. Ιορδανίδης, Μανίκας, Ελευθεριάδης, Πατσιογεώργος, Ν. Ιορδανίδης, Παπατόλιος, Κέρι, Στεφανίδης, Καρτσαμπάς, Τσιρλίδης, Ίτσιος, Νικολίτσης.

Στην αντίπερα όχθη, ο «Γηραιός» καλείται να δώσει συνέχεια στο πρώτο τρίποντο με τον Εθνικό Γαζώρου, πανηγυρίζοντας και εκτός Καυτανζογλείου, μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Καβάλα. Στο πλευρό των κυανόλευκων στην Πιερία αναμένονται αρκετοί φίλαθλοι, ενώ από την αποστολή «κόπηκαν» οι Χουάντερσον και Ιντζόγλου. Στη 18άδα του Ηρακλή μετέχουν οι : Κηπουρός, Κολίτσι, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Σαββίδης, Μπριλάκης, Λίμα, Μπάμπα, Ονουάτσι, Ματσούκας, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης, Κυριάκος, Πουρτουλίδης, Ζάχορα, Γιάρολιμ, Χιντζίδης, Παπαστεριανός.

Ρεπορτάζ: Μ. Παρλιάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.