Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Με στόχο να "σπάσει το ρόδι" ο Πιερικός ταξιδεύει στη Ζάκυνθο

Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την έναρξη του πρωταθλήματος . Από τις 29 Σεπτεμβρίου έχουν διεξαχθεί τρεις αγωνιστικές . Έχουν παιχτεί 270 λεπτά αγώνων και ο Πιερικός ακόμα παλεύει να πετύχει γκολ .

Οι Κατερινιώτες παρουσιάζουν μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση και αναζητούν πάση θυσία το φάρμακο για να καταφέρουν να σκοράρουν . Όλη την εβδομάδα οι παίκτες του Γιώργου Φοιρού δουλεύουν πάνω στην τακτική και στο τελείωμα των φάσεων . Ο Έλληνας τεχνικός έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του και θεωρεί ... τυχαίο το γεγονός που η ομάδα του δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα . Στο ματς με τη Ζάκυνθο πάντως την προσεχή Κυριακή θα ανακατέψει κι άλλο την τράπουλα και θα κάνει αλλαγές στη βασική ενδεκάδα . Όπως όλα δείχνουν θέσεις μάχης μπροστά θα πάρουν οι Ηλίας Μανίκας και Γιάννης Στεφανίδης με την ευχή να ξορκίσουν το κακό .

Την αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ζάκυνθο ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης . Οι 19 ποδοσφαιριστές είναι οι :
Λαμπάκης , Παπατολίκας , Κρουσταλέλης , Καρτσαμπάς Χ. , Ιορδανίδης Γ. , Ιασωνίδης , Ελευθεριάδης , Αθανασίου , Σερέτης , Στεφανίδης , M. Mπρίτο , Κέρη , Καθάριος , Αποστολίδης , Ντόικιτς , Παπατόλιος , Μανίκας , Νίκου , Ιορδανίδης N.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.