Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Β΄ φάση (2η αγωνιστική) Κυπέλλου Ελλάδος: ΑΕΛ Καλλονής - Πιερικός 2-2 (Video)


Λίγο έλειψε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη ο Πιερικός και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, σήμερα στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής στη Λέσβο. Με τον πρώτο αγώνα στην Κατερίνη να έχει λήξει 1-2 υπέρ της ΑΕΛΚ και με τα 2 γκολ που πέτυχε η ομάδα του Αιγαίου στο πρώτο ημίχρονο (18' Μανούσος με πέναλντι, 42' Καζάκης), όλα έδειχναν ότι τα πάντα είχαν τελειώσει. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Πιερικός αντέδρασε και με δύο πανέμορφα γκολ του Βραζιλιάνου Μπρίτο στο 48' και το 68' διεκδίκησε την νίκη-πρόκριση, ωστόσο παρά τις προσπάθειες για ένα ακόμη γκολ, οι παίκτες του Πιερικού δεν τα κατάφεραν και γυρνούν πίσω στην Κατερίνη, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο επόμενο ματς μέσα στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου τη Δευτέρα.

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Γάλας, Κριπιντίρης, Λίμα, Βλαστέλλης (87 'Ντάμπος), Σιλιγαρδάκης, Γιούκαρης (74' Γκάσιτς), Μανούσος, Καζάκης, Χουανλού (86 'Ντο Σάντος).

Πιερικός: Παπατόλικας, Νίκου, Ιορδανίδης, Καρτσαμπάς, Νικόλτσης, Ίτσιος (82 'Σερέτης), Παπατόλιος, Βινίσιους, Παπαδόπουλος Σ. (64 'Αθανασίου), Μιχαηλίδης (71' Στεφανίδης), Τσιρλίδης.

  • Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.