Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

4η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Ζάκυνθος - Πιερικός 2-1 (Video)








  • Δείτε τα γκολ του αγώνα ΕΔΩ

Η Ζάκυνθος γράφει την δική της ιστορία στην Β Εθνική αφού κέρδισε στο Δημοτικό Στάδιο τον Πιερικό με 2-1 Αν και δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο , η Ζάκυνθος κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη από την ομάδα του Πιερικού . Οι παίκτες του Τζiανλούκα Κολονέλο έδειξαν πάθος και πείσμα για την νίκη και με 12ο παίκτη , τους 2500 και πλέον Ζακυνθινούς που πλημμύρισαν το Δημοτικό γήπεδο κατάφεραν να πάρουν μια μεγαλειώδη νίκη . Οι Kυανοκιτρινοι δεν ήταν καλοί στο πρώτο μέρος όπου παρουσιάστηκαν νωθροί . Eίχαν πρόβλημα στην μεσαία γραμμή όπου δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν παιχνίδι . Από την άλλη μεριά , η ομάδα της Κατερίνης ήταν καλή και δημιούργησε πολλά στημένα που τα περισσότερα ήταν επικίνδυνα για την εστία του Ξενοδόχωφ

Στο 38' ψυχρολουσία για την νησιώτικη ομάδα καθώς ο Κέρι από κοντά με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ζακυνθινής ομάδας . Λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του πρώτου μέρους η Ζάκυνθος κέρδισε φάουλ λίγο έξω και πλάγια από την μεγάλη περιοχή του Πιερικού . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οικονόμου , ο οποίος με καταπληκτικό τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαμπάκη ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει .

Στο β μέρος η Ζάκυνθος ισορρόπησε το παιχνίδι , το γκολ της ισοφάρισης λειτούργησε ευεργετικά για την νησιώτική ομάδα καθώς οι παίκτες του Τζιανλούκα Κολονέλο έβαλαν φτερά και δύναμη στα πόδια τους . Έτσι στο 65 ένα ολόκληρο γήπεδο ξεσηκώθηκε να χειροκροτήσει τον Κυριακίδη , καθώς ο μεσοεπιθετικός της Ζακύνθου βγήκε μόνος του με τον Λαμπάκη και με ψύχραιμο πλασε έστειλε στους επτά ουρανούς ολόκληρο νησί !

Από εκεί και πέρα ​​η Ζάκυνθος έκλεισε διαδρόμους και με ηγέτη τον Οικονόμου και με την σημαντική βοήθεια του Πετράκου που μπήκε σαν αλλαγή κυριάρχησε πλήρως , με τον Πιερικό να περιορίζεται σε μια πίεση που δεν είχε ουσία καθώς οι παίκτες του Γιώργου Φοιρού δεν μπορούσαν να φτάσουν στην περιοχή της Ζακύνθου παρά μόνο από στημένες φάσεις . Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Κωνσταντάκη βρήκε τους νησιώτες να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη .

Συνθέσεις :
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ : Τζιανλούκα Κολονέλο
Ξενοδόχωφ , Φωτιάς , Νομικός , Στασινόπουλος , Αποστόλου (41 Κουνσόλο ) , Οικονόμου , Πέλερμαν (48 Πετράκος ) , Νικολόπουλος , Κυριακίδης , Τορεσάνι , Βούκοβιτς (93 Μπίρης ) .
Αναπληρωματικοι : Λειβαδιώτης , Κουνσόλο , Πετράκος , Μπίρης , Γιώρης , Κούρτης .

ΠΙΕΡΙΚΟΣ : Γιώργος Φοιρός
Λαμπάκης , Κρουσταλέλης , Ιορδανίδης , Ιασωνίδης , Ελευθεριάδης (69 Μπρίτο ) , Σερέτης , Κέρι , Αποστολίδης (79 Παπατόλιος ) , Ντόϊκιτς , Μανίκας (60 Στεφανίδης ) , Νίκου .
Αναπληρωματικοι : Καρτσαμπάς , Στεφανίδης , Μπρίτο , Καθάριος , Παπατόλιος , Ιορδανίδης .

Ρεπορτάζ: ioniansports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.