Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Επιχείρηση ροτέισον στον Πιερικό ενόψει Κυπέλλου

Με αλλαγές o Πιερικός στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την Καλλονή σήμερα . Έτοιμος για μίνι - λίφτινγκ και ... ροτέισον είναι ο Πιερικός , στον σημερινό αγώνα με την Καλλονή εκτός έδρας για το Κύπελλο . Η ήττα στην Κατερίνη με 2-1 και ο αγώνας της Δευτέρας στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου οδηγούν τον Γιώργο Φοιρό στην απόφαση για ... φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα και αλλαγές , ώστε να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς για τη συνέχεια , αλλά και συνάμα ευκαιρία συμμετοχής σε άλλους παίκτες .

Έτσι , από την αποστολή των μελανόλευκων " κόπηκαν " ο γκολκίπερ Λαμπάκης και οι Μανίκας , Αποστολίδης , Καθάριος , Ιασωνίδης , Γ . Ιορδανίδης , Κέρι και Ντόικιτς , με την ενδεκάδα να αποτελεί γρίφο .

Συγκεκριμένα , στη 18άδα του Πιερικού μετέχουν οι : Πατσιογιώργος , Παπατολίκας , Αθανασίου , Νίκου , Κρουσταλέλης , Σερέτης , Ν . Ιορδανίδης , Καρτσαμπάς , Ίτσιος , Παπατόλιος , Μπρίτο , Ελευθεριάδης , Στεφανίδης , Τσιρλίδης , Μιχαηλίδης , Καραγκούνης , Νικολίτσης , Παπαδόπουλος .

Ρεπορτάζ: Θ. Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.