Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Προχωράει ο προγραμματισμός...

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Δεύτερη μέρα προετοιμασίας σήμερα στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας για την ομάδα μας, και οι ρυθμοί ανεβαίνουν καθώς ξεκίνησαν και εντατικοποιούνται οι διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα). Εκτός από τον Ντάνι ο οποίος είναι ένα βήμα μπροστά από όλους τους άλλους, και μάλιστα χθες στην πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα πέτυχε 4 γκολ και είχε και 1 δοκάρι στο οικογενειακό διπλό, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες δείχνουν θέληση για δουλειά και διάκριση. Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα με την μαχητικότητα και το πάθος τους οι Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Ίτσιος, Νίκου και Καραγκούνης. Ο Πιερικός θα μείνει στο Μπάνσκο μέχρι και τις 10 Αυγούστου και θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, πιθανότατα με τον Ατρόμητο Αθηνών και την Μπεσίκτας, που επίσης αυτές τις μέρες βρίσκονται στο εν λόγω προπονητικό κέντρο.

Από εκεί και πέρα μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ο Ακάσου αλλά και ο Καρακατσάνης, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται ¨κλεισμένος¨από τον Πιερικό. Υπενθυμίζεται, πως ο πρώτος είναι χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού που πέρσι αγωνίστηκε με την Χόνβεντ στην Ουγγαρία και ο δεύτερος είναι αριστερό χαφ που πέρσι αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα και πέτυχε μάλιστα 6 γκολ. Εκτός από τους δύο ποδοσφαιριστές, ο Πιερικός αναμένεται να κάνει μία τουλάχιστον ακόμη προσθήκη ώστε να κλείσει οριστικά το φετινό ρόστερ. Η προσθήκη αυτή θα είναι είτε στην θέση του στόπερ, είτε στην θέση του σέντερ φορ, και η διοίκηση δείχνει θετική ώστε και αυτή η κίνηση να προκαλέσει αίσθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.