Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Στασιμότητα στον Πιερικό Αρχέλαο

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Στασιμότητα υπάρχει στον Πιερικό Αρχέλαο, τόσο στα μεταγραφικά όσο και στο θέμα του προπονητή,όπου ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα παραμείνει και του χρόνου στο πάγκο ο Δημήτρης Γαλάνης. Οι δικές μας πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Γαλάνη να παραμένει στον πάγκο της ομάδας, κάτι που αργά η γρήγορα θα ανακοινωθεί. Στα μεταγραφικά, υπάρχει επίσης αβεβαιότητα κυρίως στο θέμα του μπάτζετ της ομάδας για τη νέα χρονιά. Σίγουρα θα δοθεί βάση στους νεαρούς παίκτες και στις ακαδημίες, όπου υπάρχει πολύ ταλέντο και γίνεται εξαιρετική δουλειά κάτι που φάνηκε και στη πρόσφατη συμμετοχή των Εφήβων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Άλλη μια επιβράβευση της δουλειάς που γίνεται, είναι και η κλήση του Γιώργου Τσαλμπούρη αλλά και του Κώστα Φακοπουλίδη, δύο νέων καλαθοσφαιριστών του Πιερικού Αρχελάου, στην Εθνική Παίδων και Εφήβων αντίστοιχα. Ο Γιώργος Τσαλμπούρης πήρε μέρος στην τελική προετοιμασία της Εθνικής Παίδων για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012 που έγινε στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Ο Κώστας Φακοπουλίδης παίρνει μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων που πραγματοποιείται κι αυτή στη Νάουσα κι έχει ξεκινήσει από τις 3 Ιουλίου.
Αλλά μια ακόμη διάκριση και τιμή για τον Πιερικό Αρχέλαο, ήταν η συμμετοχή του βοηθού προπονητής της ομάδας Θανάση Μολυβδά, ως βοηθός του Ηλιά Ζούρου στην Εθνική Ανδρών, στο προολυμπιακό τουρνουά που έγινε στην Βενεζουέλα, όπου η Εθνική Ελλάδος τελικά αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.