Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ανατροπή με Καρακούτση, φεύγει και ο Ρούσεφ

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Μπορεί ο Τάσος Καρακούτσης να είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Πιερικό να συνεχίσει και φέτος την καριέρα του στην Κατερίνη, ωστόσο υπογραφή δεν είχε βάλει ακόμη. Έτσι, παρά το γεγονός ότι έδωσε το παρόν στις δύο πρώτες προπονήσεις της ομάδας φέτος, χθες Τετάρτη απουσίαζε από την προετοιμασία της ομάδας καθώς μετέβη στον Βόλο, όπου δέχθηκε καλύτερη οικονομική πρόταση από την Νίκη Βόλου, και με συνοπτικές διαδικασίες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Μάλιστα, ο 29χρονος πορτιέρο ανακοινώθηκε κιόλας από την ομάδα του Βόλου. Έτσι, πλέον, ο Πιερικός θα πρέπει να στραφεί στην απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα.

Παράλληλα, όπως αναμενόταν, ούτε ο Βούλγαρος μέσος Ιβάν Ρούσεφ θα συνεχίσει στον Πιερικό, καθώς δεν τα βρήκε στο οικονομικό. Χθες, μάλιστα, δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά έκανε ατομικό πρόγραμμα και αυτή ίσως να είναι και η τελευταία προπόνηση του στην Κατερίνη.

Έτσι, ο Πιερικός χάνει ακόμη δύο βασικούς κι έμπειρους παίκτες της περσινή χρονιάς. Ο Καρακούτσης αποχωρεί μετά από 3,5 χρόνια στην ομάδα, ενώ ο Ρούσεφ ύστερα από 6 μήνες. Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και έξυπνα, ώστε να καλύψει κατά το δυνατόν τα κενά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.