Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Νέες εξελίξεις στον Πιερικό

Eπιμέλεια: Pierikos24 Blog
Φαμπίνιο - Δ. Λιόλιος - Τ. Βασιλειάδης

Συνεχίζονται αργά αλλά σταθερά οι εξελίξεις στην ομάδα μας. Σήμερα το πρωί, στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας με την ομάδα και επίσημα πλέον οι Βασιλειάδης και Φαμπίνιο, οι οποίοι μαζί με τους Βραχνό και Παπατόλιο αποτελούν μέχρι στιγμής την τετράδα των παικτών που αποτελούν επισήμως παίκτες του Πιερικού για την νέα χρονιά και όχι μόνο.

Χάλασε τελικώς η συνεργασία με τον έμπειρο σέντερ μπακ Βαγγελόπουλο, ο οποίος εμπιστεύτηκε την ΑΕΠ Ηρακλή για να συνεχίζει την καριέρα του, καθώς του έκανε ελαφρώς καλύτερη οικονομική πρόταση. Στην ΑΕΠ Ηρακλή κατέληξε και ο Στεφανίδης που είχε απασχολήσει την ομάδα μας, δείχνοντας έτσι πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης (και μέχρι πρότινος ομάδα της Κατερίνης) "κλέβει" παίκτες από την μεταγραφική λίστα του Νίκου Γκουλή (θυμίζουμε πως η ΑΕΠ Ηρακλής απέκτησε και τον Πιεριέα τερματοφύλακα Φυρινίδη, που κι αυτός απασχόλησε ένα διάστημα τον Πιερικό, ενώ κινείται και για την απόκτηση του Πουρτουλίδη). Ετσι, η ΠΑΕ Πιερικός θα προσπαθήσει από εδώ και στο εξής να μην διαρρέουν στον τύπο τα ονόματα των παικτών που θέλει, ώστε να μην παρατηρηθούν ξανά τέτοιου είδους φαινόμενα.

Πληροφορίες μας, πάντως, αναφέρουν πως η ομάδα έχει προ πολλού "σταμπάρει" τους παίκτες που θέλει και αυτό που απομένει είναι οι υπογραφές. Σίγουρα, το πλάνο της ομάδας φέτος είναι η απόκτηση 4-5 έμπειρων παικτών στον άξονα (τερματοφύλακας, στόπερ, αμυντικό χαφ, επιθετικό χαφ, σέντερ φορ) που θα πλαισιώνονται από νεαρούς (κατά προτίμηση γηγενείς) παίκτες στα άκρα. Αυτό το πλάνο είναι σίγουρα ελπιδοφόρο και μακάρι να αποβεί και αποτελεσματικό.

Κατά πάσα πιθανότητα, το ρόστερ της ομάδας θα έχει κλείσει κατά 90% μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας η οποία χρονολογείται μετά τις 22 Ιουλίου. Νέοι μεταγραφικοί στόχοι είναι ο Ιβοριανός χαφ Ακάσου και ένας Βούλγαρος επιθετικός (πρώτο απ΄όλα τα μέσα το Pierikos24 Blog σας ενημέρωσε για τις πολύ καλές μεταγραφές που θα γίνουν σε αυτές τις θέσεις από την ομάδα).

Τα δοκιμαστικά των νεαρών παικτών θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή και οι νεαροί παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πείσουν τον Νίκο Γκουλή και τους συνεργάτες του ότι αξίζουν μία θέση στην ομάδα. Τέλος, το Pierikos24 Blog βγαίνει αληθές σε ακόμη ένα θέμα, καθώς όπως όλα δείχνουν οι νεαροί Νίκου, Μηχαηλίδης και κατά πάσα πιθανότητα και ο Τσικαδέρης, θα επιστρέψουν φέτος στην ομάδα, μετά τον περσινό τους δανεισμό στον συντοπίτη Βατανιακό.
Γ.Βραχνός - Δ. Λιόλιος - Θ.Παπατόλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.