Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

To παρασκήνιο στις προσφυγές Κοντέων & Τόσκα

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Οι Πέτρος Κοντέων και Δημήτρης Τόσκας έχουν καταθέσει εδώ και λίγες μέρες προσφυγές κατά της ΠΑΕ Πιερικός με στόχο να πάρουν όλα τα χρήματα του συμβολαίου τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κοντέων είχε συμφωνήσει να λαμβάνει ετησίως 30.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής έχει λάβει μέχρι στιγμής 21.000 ευρώ, ωστόσο ως "στυγνός επαγγελματίας" απαίτησε μέχρι τις 30 Ιουνίου να λάβει όλα του τα χρήματα. Σίγουρα, ο παίκτης θα έπρεπε να σκεφτεί καλύτερα την πράξη του πριν αποφασίσει να την κάνει, καθώς είναι από τους ποδοσφαιριστές με τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα και έχει φάει πολύ ψωμί από τον Πιερικό τα τελευταία τρία χρόνια. Τα λεφτά του δεν θα τα έχανε, απλώς λογικό είναι λόγω και της οικονομικής κρίσης που υπάρχει σχεδόν σε όλες τις ομάδες, να αργήσει η διοίκηση να του τα δώσει, λίγους μήνες. Με την κίνησή του ο Κοντέων ουσιαστικά κλείνει την πόρτα στον Πιερικό για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, την στιγμή που άλλοι παίκτες φέρθηκαν πολύ πιο ώριμα και επαγγελματικά (χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Κουτσοσπύρου ο οποίος αν και το συμβόλαιο του ήταν 40.000 ευρώ τον χρόνο, τελικά αποδέχτηκε και πήρε μόνο 25.000 ευρώ καθώς όπως είπε τόσα δικαιούταν από την στιγμή του έχασε 6 τουλάχιστον αγώνες λόγω τιμωριών από κάρτες). Ο Κουτσοσπύρος, δηλαδή, με την ενέργειά του να "χαρίσει" στην ΠΑΕ Πιερικός 15.000 ευρώ, σίγουρα δεν αποκλείει την εκ νέου συνεργασία του με τον Πιερικό στο μέλλον, όπως έκανε ο Κοντέων.

Ο Τόσκας από την άλλη, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει προσφυγή εις βάρος του Πιερικού, καθώς το ίδιο είχε κάνει και πριν δύο χρόνια. Παρά το συγκεκριμένο γεγονός, η ΠΑΕ Πιερικός έκανε το λάθος να τον εμπιστευτεί ξανά για το φετινό της ρόστερ και ιδού το ευχαριστώ από τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος μάλιστα είναι και Κατερινιώτης και λογικά θα έπρεπε να αγαπάει λίγο περισσότερο την ομάδα και να παίζει πρωτίστως για την φανέλα. Και ο Τόσκας, λοιπόν, κλείνει για πάντα την πόρτα στον Πιερικό για μελλοντική συνεργασία, και μάλιστα εθελούσια.

Οι πληροφορίες και για προσφυγή του Πουρσανίδη δεν ευσταθούν, καθώς ο παίκτης σχεδόν έχει εξοφληθεί για την περσινή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.