Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Σπασμένο τηλέφωνο...

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

- Το μήνυμα ήρθε στο κινητό του προέδρου. Από ποιον ; Μα, φυσικά από τον Μάρκους Μοκακέ, ο οποίος δήλωσε: "θέλω να επιστρέψω στην Κατερίνη και τον Πιερικό!". Μάρκους σε περιμένουμε να γυρίσεις!
- Ποιός ποδοσφαιριστής του Πιερικού δεν έμεινε ευχαριστημένος από την δόση των 1.000 ευρώ που πήρε για μισθό Ιουνίου και τα δώρισε σε φιλανθρωπική οργάνωση της Πιερίας ; Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε...
- Λέτε μετά από 28 χρόνια ο Πιερικός να γυρίσει στο Β' ΔΑΚ το οποίο θα χρησιμοποιεί ως έδρα του ; Οψόμεθα...
- Βάσιος, Ιτσιος και Μηχαηλίδης ξεχωρίζουν στα δοκιμαστικά των νέων παικτών που διοργανώνει η ΠΑΕ Πιερικός αυτές τις μέρες.
- Μετά τις 22 Ιουλίου -εκτός απροόπτου- η "πρώτη" της ομάδας.
- Από Δευτέρα ξεκινάνε οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το σημερινό ρόστερ της ομάδας.
- Στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας κατά 99% το δεύτερο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, στις αρχές του Αυγούστου.
- Ξεκινάει δυναμικά και η νεοσύστατη ομάδα Κ-17 (U-17) που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά φέτος από τον ΣΦΚ Πιερικό (ερασιτέχνη), στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.
- Με την ομάδα νέων τι γίνεται ; Απόλυτη ησυχία. Τελικά προσλήφθηκε ο Ταβουκσής ως νέος προπονητής ή όχι ;
- Δεν κουνιέται φύλο στον Πιερικό Αρχέλαο αυτήν την εποχή. Ο Γαλάνης μάλλον μένει, ο νεαρός Παπαδόπουλος έφυγε σε κολέγιο της Αμερικής και οι παίκτες κάνουν τα μπάνια τους. Από τέλη Ιουλίου αναμένονται οι πρώτες μεταγραφικές και οργανωτικές κινήσεις.
- Θα πάει για την άνοδο στην Α1 φέτος ο Πιερικός του βόλεϊ! Τουλάχιστον αυτό αφήνουν να εννοηθεί οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα. Με βασικό τον περσινό κορμό και τις προσθήκες 3-4 έμπειρων πάμε φορτσάτοι για τα ...σαλόνια! 'Αλλωστε τι παραπάνω είχε το Αιγίνιο ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.