Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

"Φορτσάρει" για να είναι έτοιμος ο Πιερικός!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Βρίσκεται ήδη στην Κατερίνη, όπως αναμενόταν, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Αλμπέρτο Λόπεζ ο οποίος αυτήν την ώρα γνωρίζει την Πιερία με ξεναγό τον γενικό αρχηγό της ομάδας. Ο Λόπεζ θα υποβληθεί πρώτα σε εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Αντίθετα με τον Λόπεζ, τελικά δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην χώρα μας ο Ιβοριανός μέσος Ζαν Μπαπτίστ Ακάσου, καθώς αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με το διαβατήριό του. Ο παίκτης θα προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα, ώστε να προλάβει να είναι παρόν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Παράλληλα, συνεχίζεται το προσεκτικό ψάξιμο της ΠΑΕ Πιερικός για τις νευραλγικές θέσεις του στόπερ και του σέντερ φορ, που επίσης καλό είναι να καλυφθούν πριν αρχίσει η ομάδα την προετοιμασία. Η διοίκηση δεν επιτρέπει να βγουν στον τύπο ονόματα, ωστόσο έχει σχεδόν κατασταλάξει στους παίκτες που επιθυμεί να αποκτήσει.

Χάλασε η μεταγραφή του νεαρού Χατζηησαϊα, που μετά τον Βατανιακό θα συνεχίσει την καριέρα του όχι στον Πιερικό αλλά στην Γλυφάδα της Γ' Εθνικής. Ωστόσο, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ο νεαρός πορτιέρο της ομάδας νέων Δημήτρης Πατσιογεώργος καθώς και να οριστικοποιηθεί (υπογραφές) η μεταγραφή του νεαρού αμυντικού (πρώην παίκτη του Βατανιακού) Χρήστου Καρτσαμπά.

Εμπλοκή παρατηρήθηκε στο θέμα του Μοκακέ, καθώς στην χθεσινή συνάντησή του με τον πρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο, δημιουργήθηκε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Ωστόσο, αναμένεται να γίνει και δεύτερη συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών και όλοι βέβαια ευχόμαστε να είναι πιο εποικοδομητική από την πρώτη, καθώς ο Μοκακέ αποτελεί έναν παίκτη βαρόμετρο για τον Πιερικό και δεν πρέπει να χαθεί.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με ήπιους ρυθμούς (αν κι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Πιερικός) καθώς ο κόσμος περιμένει πρώτα να δει όλες τις μεταγραφές που θα γίνουν και μετά θα αποφασίσει για την αγορά των καρτών. Λόγω της οικονομικής κρίσης, πάντως, με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς εικάζεται πως θα πουληθούν φέτος λιγότερες κάρτες σε σχέση με πέρσι (1.500 κάρτες) και οι οποίες θα είναι γύρω στις 1.000 . Εισιτήρια διαρκείας φθηνότερα των 50 ευρώ δεν θα υπάρξουν φέτος, καθώς δεν θα υπάρξει η περσινή κατηγορία των 30 ευρώ για την οπαδική θύρα 5Β (και για την θύρα αυτήν προορίζεται φέτος η κατηγορία των 50 ευρώ).

Όλα τα θέματα, μεταγραφικά και μη, θα μπουν στην τελική τους ευθεία αυτήν την εβδομάδα, καθώς η πρώτη προπόνηση της ομάδας και συνάμα η έναρξη της θερινής προετοιμασίας θα ξεκινήσει μεταξύ των ημερομηνιών 23-25 Ιουλίου (χρονικά μία εβδομάδα αργότερα σε σχέση με πέρσι που ξεκίνησε 18 Ιουλίου). Το Pierikos24 Blog θα σας ενημερώνει διαρκώς, καθημερινά και έγκυρα για όλα τα θέματα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.