Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ψηφίστε - πείτε την γνώμη σας

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Σε εξέλιξη βρίσκονται και θα βρίσκονται για όλη την διάρκεια του Καλοκαιριού οι ψηφοφορίες του Pierikos24 Blog, στο δεξιό μέρος της οθόνης σας.

Στην πρώτη ψηφοφορία καλείστε να απαντήσετε στο ερώτημα: "Πόσες μεταγραφές πρέπει να κάνει φέτος ο Πιερικός", με συνολικά τέσσερις δυνατές απαντήσεις.

Στην δεύτερη και ολοκαίνουργια ψηφοφορία τίθεται ένα καίριο ζήτημα που απασχόλησε και απασχολεί τον κόσμο του Πιερικού. Είναι αυτό της έδρας που θα πρέπει να χρησιμοποιήσει η ομάδα την νέα χρονιά. Το τελευταίο δίμηνο πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν πως ο Πιερικός θα πρέπει να μετακινηθεί, να αλλάξει έδρα προς όφελός του. ΄Ετσι, υποστήριξαν πως η καλύτερη δυνατή περίπτωση είναι η επιστροφή της έδρας της ομάδας στο γήπεδο του Β' ΔΑΚ (Κολυμβητήριο) στα Καταφυγιώτικα, καθώς οι πρόσφατες εργασίες που έγιναν εκεί επιτρέπουν κάτι τέτοιο (το γήπεδο αυτό πλέον μπορεί να πάρει άδεια για Β' και Γ' εθνική), μέχρις ότου καταφέρει ο Πιερικός να ανέβει κατηγορία. Οι υποστηρικτές αυτής της ιδέας λένε ότι μόνο με μία τέτοια "έδρα-κλουβί" ο Πιερικός θα καταφέρει να ανέβει, καθώς ο κόσμος της Κατερίνης δείχνει αδυναμία να γεμίσει την σημερινή έδρα του Πιερικού. Μάλιστα πολλές ομάδες έχουν καταφύγει σε μια τέτοια λύση στο παρελθόν αλλά και στο παρόν  (Νίκη Βόλου, Εργοτέλης, κλπ) και μάλιστα με θετικά αποτελέσματα. Σίγουρα, το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του γηπέδου είναι η άμεση επαφή και επικοινωνία παικτών και κόσμου που μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά υστερεί σε σχέση με το Πιερικό στάδιο σε θέματα υποδομής (φωτισμός, στέγαση κερκίδας, κλπ). Πάντως, την δεκαετία του ΄80 όταν ο Πιερικός έπαιξε Β' Εθνική σε αυτό το γήπεδο, τελικά είχε καταφέρει να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη, το Α' ΔΑΚ σίγουρα κρίνεται ως πιο σύγχρονο στάδιο, ωστόσο ο λίγος συνήθως κόσμος, το τερέν του στίβου κ.α. το καθιστούν ένα παγωμένο στάδιο, που φυσικά δεν αποτελεί πλέον ισχυρή έδρα. Και τα δύο γήπεδα είναι δημοτικά, ωστόσο σίγουρα τα όποια έξοδα της ΠΑΕ θα είναι λιγότερα στην περίπτωση του Β' ΔΑΚ. Ψηφίστε, λοιπόν, και αναδείξατε την άποψή σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.