Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Επαφές με Ντανιέλ Μαρτίν

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Ο Ντάνι σκοράρει εναντίον της Τσέλσι σε αγώνα Champions League.
 
Σε επαφές με τον Ισπανό επιθετικό Ντανιέλ Μαρτίν, γνωστό και ως "Ντάνι" στους Ισπανούς, βρίσκεται η διοίκηση του Πιερικού θέλοντας να εντάξει ένα βαρύ πυροβολικό στην επίθεση. Ο 30χρονος επιθετικός είναι ένα βαρύ όνομα για τα δεδομένα της B' Εθνικής και σίγουρα αν υπάρχει θετική εξέλιξη θα προκαλέσει αίσθηση, όπως είχε αναφέρει εδώ και δύο εβδομάδες το Pierikos24 Blog για τις προθέσεις της διοίκησης. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρεάλ Μπέτις, όπου μ' αυτήν μέτρησε 94 συμμετοχές και 19 γκολ. Μάλιστα τη σεζόν 2005-2006 αγωνίστηκε στο Champions League με τη φανέλα της Μπέτις, βάζοντας το νικητήριο γκολ σε ματς των ομίλων απέναντι στην Τσέλσι. Επίσης αγωνίστηκε σε Κάντιθ, Έλτσε, Ουέλβα, ενώ την περυσινή σεζόν έπαιξε στην Ατλέτικο Μπαλεαρές, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν κοντά στην ΑΕΚ,όπου αγωνίστκε σε 29 ματς και πέτυχε 4 γκολ.Οι επαφές θα συνεχιστούν μέσα στην εβδομάδα όπου αναμένονται εξελίξεις και το Pierikos24 Blog θα σας κρατάει πάντα ενήμερους για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.
Πάντως η διοίκηση του Πιερικού δεν εστιάζει μόνο στον Ντάνι, αλλά έχει στη λίστα της κι άλλα ονόματα ανάλογου επιπέδου, θέλοντας να φέρει ένα μεγάλο όνομα στην επίθεση, μετά τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών που στελέχωναν την βασική ενδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.