Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Πιερικού

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
 Οι παίκτες κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο γήπεδο,με το καθιερωμένο τρέξιμο.

Με πολύ όρεξη και διάθεση ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του Πιερικού για την νέα σεζόν 2012-2013. Πολλά τα νέα πρόσωπα που είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά οι αρκετοί οπαδοί του Πιερικού που βρέρηκαν στο στάδιο. Συγκεκριμένα το παρών έδωσαν οι νεαποκτηθέντες : Βασιλειάδης, Παπατολίκας, Καρτσαμπάς, Λόπεζ, Ίτσιος και Φαμπίνιο, οι Παπατόλιος και Βραχνός που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο, οι Καραγκούνης, Νίκου, Μιχαηλίδης, Τσικαδέρης που επέστρεψαν από δανεισμό και οι Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Δήμου, Κραγιόπουλος, Σκέντος, Τουλίκας, Μετενίδης, Τσιώμης, Σεχολάρι, Παπαδόπουλος, Ρούσεφ, Παναγιωτίδης, Ελευθεριάδης και Κόιτς που συνεχίζουν από την περσινή ομάδα. Επίσης ένα από τα νέα πρόσωπα ήταν κι ο προπονητής του Πιερικού Νίκος Γκουλής.
Φυσικά για πρώτη προπόνηση δεν ανέβηκαν οι ρυθμοί, πέραν από το τρέξιμο, τις καθιερωμένες ασκήσεις και εσωτερικό διπλό, όπου εκεί μερικές ενέργειες ποδοσφαιριστών εντυπωσίασαν το κοινό. Οι προπονήσεις συνεχίζονται και οι ρυθμοί ανεβαίνουν, καθώς από αύριο θα γίνοται καθημερινές διπλές προπονήσεις, ενώ αναμένονται κι οι εργομετρικές εξετάσεις μέσα στην εβδομάδα.Η ομάδα την επόμενη εβδομάδα αναχωρεί για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί  τελικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.Το παρών έδωσε κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Κώστας Παπαδόπουλος, όπως και όλα τα μέλη της διοίκησης.

O προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Συμεωνίδης με τους τερματοφύλακες που θα συνθέτουν την τριάδα κάτω από τα γκολποστ.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός με τους συνεργάτες του.





Η προπόνηση συνεχίστηκε με εσωτερικό διπλό.


Ο προπονητής του Πιερικού Νίκος Γκουλής,με τον βοηθό του Τάσο Ιωαννίδη,βγάζοντας τις πρώτες τους εντυπώσεις για τους παίκτες.
Αρκετοί ήταν αυτοί που παρά τη ζέστη έδωσαν δυναμικό παρών στην κερκίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.