Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Tα σχετικά με την μεταγραφή του Τσιντώτα

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

'Οπως είναι γνωστό στους περισσότερους, εδώ και λίγες μέρες ο 19χρονος πρώην τερματοφύλακας του Πιερικού Παναγιώτης Τσιντώτας ανήκει και επισήμως πλέον στον Λεβαδειακό, που θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά στην Super League. Η ομάδα της Εύβοιας είδε τον Τσιντώτα τόσο στα παιχνίδια που έκανε φέτος με τον Πιερικό, όσο και στα παιχνίδια του με την Εθνική ομάδα νέων στο τουρνουά του Κατάρ, όπου η ελληνική ομάδα είχε κατακτήσει και το τρόπαιο. Εντυπωσιάστηκε με τις ικανότητες του νεαρού πορτιέρο και περίπου ένα μήνα πριν έκανε δελεαστική πρόταση στον Πιερικό για την απόκτησή του. Ο Πιερικός είχε δηλώσει εξ 'αρχής, μέσω του προέδρου του, ότι αν ο παίκτης επιθυμούσε να πάρει μεταγραφή, ο Πιερικός δεν θα στεκόταν εμπόδιο. Έτσι κι έγινε. Ο Λεβαδειακός προσέφερε 60.000 ευρώ για την απόκτησή του, η οποία πήρε σάρκα και οστά. Ο Τσιντώτας βρίσκεται ήδη στην Λιβαδειά και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία με την νέα ομάδα του.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕ Ποντίων, ενώ στην συνέχεια και σε ηλικία 15 χρονών έπαιξε βασικός τερματοφύλακας στην ομάδα της 25ης Μαρτίου στην Β' ερασιτεχνική. Το 2009 και σε ηλικία 16 ετών υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του, τον Πιερικό, στον οποίο έκατσε τρία χρόνια και είχε συνολικά 6 συμμετοχές. Πρόκειται προφανώς για ένα νέο μεγάλο ταλέντο που πέρασε και ξεκίνησε ουσιαστικά από τον Πιερικό. Η πόρτα της ομάδας θα είναι σίγουρα πάντα ανοιχτή για την επιστροφή του στο μέλλον. Ο Πιερικός είναι η ομάδα που υποστήριζε πάντοτε και η ομάδα η οποία τον ανέδειξε, κι αυτό δεν το ξεχνάει ο Παναγιώτης.

Ο Π. Τσιντώτας θα παίρνει 15.000-17.000 ευρώ ετησίως με την προϋπόθεση αυτό το ποσό να αυξηθεί ανάλογα μα τον αριθμό των παιχνιδιών που θα πάρει στα πόδια του στην μεγάλη κατηγορία. Τέλος, πρέπει να τονιστεί ότι σε περίπτωση νέας μεταγραφής του σε μεγαλύτερη ομάδα, ο Πιερικός θα έχει το δικαίωμα να πάρει το 30% των χρημάτων που θα προσφερθούν για την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.