Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ξεκινάει και η ομάδα νέων

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα την προετοιμασία της και η ομάδα νέων του Πιερικού. Παρά τα όσα ακούστηκαν κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού πως η ομάδα νέων διαλύθηκε, ο ερασιτέχνης Πιερικός δείχνει δυνατός και ανακοίνωσε την έναρξη της προετοιμασίας. Μαζί με την νεοσύστατη ομάδα U-17 (K-17), η ομάδα νέων περιλαμβάνει τα νέα παιδιά που θα πλαισιώνουν τα επόμενα χρόνια την επαγγελματική ομάδα και σίγουρα αποτελούν το μέλλον του Πιερικού μας. Προπονητής φέτος δεν θα είναι ο Σ. Ταβουκσής, όπως είχε ακουσθεί, αλλά ο Β. Τσιαμπέρας, ενώ θυμίζουμε πως προπονητής στην ομάδα U-17 είναι ο Η. Μπαζάκος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΚ Πιερικού (ερασιτέχνη) αναφέρει :

<< ΕΝΑΡΞΗ   ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ  ΚΑΙ  ΔΟΚΙΜΕΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ  ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ  ΤΟΥ  ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Στις  30 Ιουλίου  ημέρα  Δευτέρα  και  ώρα  18.00 αρχίζει  η προετοιμασία  της  ομάδας  νέων του  ΠΙΕΡΙΚΟΥ  για την   νέα  αγωνιστική  περίοδο. 
Οι   ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν στο  γήπεδο του  ΠΙΕΡΙΚΟΥ  όπου  θα  τους μιλήσει  ο προπονητής  της ομάδας Β. ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ  για  το  πρόγραμμα προετοιμασίας και τους στόχους  της  νέας  χρονιάς. Μετά  την  ομιλία θα  γίνει η  πρώτη  προπόνηση.
Στην  πρώτη προπόνηση  θα  δώσουν το  παρόν  ο  πρόεδρος  της ομάδας  Π. ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ  και  οι έφοροι της ομάδας νέων  Γ.ΝΑΡΙΝΟΓΛΟΥ, Λ.ΖΑΝΕΤΑΣ, ΣΤ. ΤΣΑΡΣΙΤΑΛΙΔΗΣ όπου θα μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές  για  την νέα  χρονιά.
Η ομάδα νέων  του   ΠΙΕΡΙΚΟΥ  την  νέα  χρονιά θα  παρουσιαστεί με  νέα  φιλοσοφία βασισμένη  σε  τρείς  άξονες. Α] μικρό ρόστερ  με 23 παίκτες. Β] μικρό   όριο  ηλικίας    και  συμμετοχή   όλων στους αγώνες.
Γ] στην  προετοιμασία θα  πάρουν μέρος ο βασικός κορμός της  περσινής  περιόδου,  οι  νεοι παίκτες  που  ήρθαν  στην ομάδα  και  μερικά παιδιά  από την ομάδα  Κ-17.
Επίσης  την  πρώτη  εβδομάδα  θα γινουν  και  δοκιμές  νεαρών   ποδοσφαιριστών που θέλουν  να μεταγραφούν στην ομαδα  νέων  του  ΠΙΕΡΙΚΟΥ. >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.