Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Κρίσιμο τριήμερο για τον Πιερικό

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Κρίσιμο είναι το ερχόμενο τριήμερο για τον Πιερικό, καθώς θα δρομολογηθούν αρκετά πράγματα κυρίως στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις. Πρώτα απ΄όλα, σήμερα αναμένεται τελικά να ξεκαθαρίσει μια για πάντα το θέμα της παραμονής στην ομάδα και την νέα χρονιά του Μάρκους Μοκακέ, με τις πιθανότητες να είναι περισσότερες με το ενδεχόμενο της εκ νέου συνεργασίας των δύο πλευρών (Μοκακέ-Πιερικού).

Αύριο αναμένονται να αφιχθούν στην πόλη μας, αφού πρώτα πατήσουν σε ελληνικό έδαφος μέσω του αεροδρομίου "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης (όπου θα βρίσκονται ο πρόεδρος και ο έφορος της ΠΑΕ Πιερικός) οι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές που απασχολούν τον Πιερικό, ο Ιβοριανός μέσος Ακάσου και ο Ισπανός επιθετικός Λόπεζ, που θα δοκιμαστούν για λίγες μέρες και αν πείσουν τον Νίκο Γκουλή θα αποκτηθούν.

Επιπλέον, η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός συνεχίζει το ψάξιμο για την μεταγραφή ενός έμπειρου αμυντικού που θα καλύψει τελικώς το κενό στα στόπερ. Δεν υπάρχει βιασύνη, ωστόσο μέσα σε αυτήν την εβδομάδα πιθανότατα θα κλείσει κι αυτό το θέμα. Τελευταίο όνομα που ακούστηκε για την συγκεκριμένη θέση είναι αυτό του έμπειρου Ιωάννου, που πέρσι αγωνίστηκε επιτυχημένα στην Παναχαϊκή.

Μεθαύριο θα κλείσουν κι άλλα θέματα όσον αφορά τις ανανεώσεις ή μη περσινών παικτών της ομάδας, με τους Ρούσεφ, Γκουγκουλιά, Μπακάλη, Γιαζιτζόγλου και Δήμου να είναι οι τελευταίοι από τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της εκ νέου συνεργασίας. Για τους δύο τελευταίους απομένουν τα τυπικά (υπογραφές) ώστε να οριστικοποιηθεί η επέκταση του συμβολαίου τους.

Τέλος, ολοκληρώθηκαν κατά κύριο λόγο χθες τα δοκιμαστικά των νεαρών παικτών που απασχολούν τον Πιερικό, και ο Νίκος Γκουλής και οι συνεργάτες του σύντομα θα ανακοινώσουν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έδειξαν ικανοί να στελεχώσουν το φετινό ρόστερ της ομάδας. Τα περισσότερα από αυτά τα ονόματα είναι γνωστά λίγο πολύ και ήδη έχουν αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.