Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ραγδαίες εξελίξεις στον Πιερικό!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ομάδα μας, τόσο στις μεταγραφές όσο και στις αποδεσμεύσεις. Πρώτα απ΄όλα, χθες ήταν η συνάντηση του προέδρου του Πιερικού με τους τελευταίους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν περάσει ακόμη από τα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να συζητηθεί η δυνατότητα νέας συνεργασίας. Όπως αναμενόταν (και σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό το Pierikos24 Blog) ανανέωσαν για έναν ακόμη χρόνο τα συμβόλαια τους με την ομάδα οι Παύλος Δήμου, Γιώτης Γιαζιτζόγλου και Γιάννης Λαζαρίδης. Έτσι οι τρεις έμπειροι παίκτες θα είναι και του χρόνου παίκτες του Πιερικού!

Η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από τον Τάσο Καρακούτση, ο οποίος επίσης θα παραμείνει κάτοικος Κατερίνης και την νέα χρονιά και μάλιστα θα είναι ο βασικός πορτιέρο της ομάδας και πάλι. Αν κι ο Καρακούτσης είχε δεχτεί δελεαστική πρόταση από την Παναχαϊκή και όλα έδειχναν ότι θα μετακομίσει στην Πάτρα, τελικώς τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός και ανανέωσε το συμβόλαιό του. Ο Καρακούτσης είναι από τους παίκτες που έχει δεθεί όλα αυτά τα χρόνια με την Κατερίνη και τους ανθρώπους της και σίγουρα αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην παραμονή του. Οι τέσσερις ανανεώσεις αναμένεται να ανακοινωθούν πιθανώς κατά την διάρκεια της ημέρας επισήμως από την ΠΑΕ Πιερικός.

Οι μεταγραφές στην θέση του τερματοφύλακα δείχνουν να έχουν τελειώσει, καθώς ο Πιερικός έχει "κλεισμένο" τον νεαρό Πιεριέα τερματοφύλακα Δημήτρη Παπατολίκα, ο οποίος πέρσι έπαιξε 3 αγώνες με την φανέλα της ΑΕΠ Ηρακλής (προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕ Ποντίων) στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Έτσι, ο Παπατολίκας καλύπτει κατά κάποιον τρόπο το καινό που άφησε ο Τσιντώτας, και μαζί με τους Καρακούτση και Βασιλειάδη θα αποτελέσουν την τριάδα κάτω από τα δοκάρια. Με αυτό το σκεπτικό, μάλλον απομακρύνεται τελικώς το ενδεχόμενο να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ο Πατσιογεώργος της ομάδας νέων.

Χθες όμως είχαμε και αποχωρήσεις από την ομάδα. Όπως αναμενόταν δεν θα συνεχίσουν στον Πιερικό οι Ρούσεφ, Μπακάλης (μεταγραφές του περασμένου Ιανουαρίου) και Γκουγκουλιάς (κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει στον Πανσερραϊκό). Οι τρεις παίκτες δεν θα βρήκαν στο οικονομικό με την διοίκηση και θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν και επίσημα. Παράλληλα, την Δευτέρα θα απαντήσει οριστικά ο Μοκακέ στην πρόταση που του έγινε και θα μάθουμε αν τελικά θα παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα.

Τέλος, συνεχίζεται το ψάξιμο για τις θέσεις του στόπερ (ακούστηκε το όνομα του Καρρά), του αμυντικού μέσου, του σέντερ φορ (ακούστηκαν τα ονόματα των Καζάκη, Παμπόε) και ενός πλάγιου αμυντικού (είτε αριστερού μπακ, είτε δεξιού μπακ) και μέσα στο ερχόμενο τριήμερο θα έχουν κλείσει κι αυτά τα θέματα, ενώ ο Ακάσου αναμένεται να έρθει στην Κατερίνη για να υπογράψει την Τρίτη. ¨Έτσι, ολοκληρώνεται σιγά σιγά το ρόστερ της ομάδας κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, συγχρόνως με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.