Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Τελευταίες μέρες διακοπών για τους παίκτες

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους απολαμβάνουν οι περισσότεροι παίκτες του Πιερικού, καθώς από βδομάδα θα ξαναρχίσουν για αυτούς τα βάσανα. Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος μέσος Ιβάν Ρούσεφ που έπαιξε στην ομάδα μας το περασμένο εξάμηνο, μετά τις οικογενειακές του διακοπές στην Θάσο, επέστρεψε χθες στην Κατερίνη ώστε να ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Πιερικό. Κατά πάσα πιθανότητα ο Ρούσεφ δεν θα συνεχίζει και την νέα χρονιά στον Πιερικό, ωστόσο χθες Παρασκευή διασκέδασε σε γνωστό μπαρ της Παραλίας Κατερίνης, πιθανότατα για τελευταία φορά ως κάτοικος Κατερίνης.

Πιο μακρινό προορισμό επέλεξαν για τις διακοπές τους οι Πέντα, Καμινιώτης, Πουρτουλίδης καθώς και ο πρώην βοηθός προπονητή της ομάδας μας Ηλίας Αμπατζίδης. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις άνδρες επισκέφτηκαν τις προηγούμενες μέρες την όμορφη Σερβία και τα είπαν σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο Πέντα όπως είναι γνωστό θα αγωνίζεται πλέον στην Κύπρο και τον Εθνικό Άχνας, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον στην ομάδα των Καμινιώτη και Πουρτουλίδη. Οι δύο παίκτες θα βρίσκονται από την Δευτέρα στην Κατερίνη, για τις τελικές συζητήσεις με την ΠΑΕ Πιερικός. Ο Πουρτουλίδης, πάντως, νωρίτερα (Ιούνιος) επισκέφτηκε και έμεινε για ένα διάστημα στην γενέτειρά του, την Καβάλα, όπου και έκανε αρκετά μπάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.