Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Συνεχίζει το σόου ο Ντάνι !

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις αθλητικές του επιδόσεις, το μεγάλο φετινό απόκτημα του Πιερικού, ο Ισπανός Ντάνι, ο οποίος χθες πέτυχε άλλα τρία γκολ στο οικογενειακό διπλό και δικαιολόγησε για άλλη μια φορά το παρατσούκλι <<DANIGOL>> που του έχουν προσδώσει οι φίλοι της Μπέτις από την εποχή που αγωνιζόταν στην ομάδα τους. Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα στην Βουλγαρία με εντατικούς ρυθμούς, ενώ το Σάββατο ο Πιερικός θα δώσει φιλικό αγώνα με τοπική ομάδα της Βουλγαρίας, αν δεν βρεθεί κάποια μεγαλύτερη ομάδα να αντιμετωπίσει.

Η επιστροφή της ομάδας πίσω στην Κατερίνη χρονολογείται πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, και έτσι η ομάδα θα έχει στην συνέχεια έναν ολόκληρο μήνα ώστε να δώσει τα απαραίτητα δυνατά φιλικά, λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Οι παίκτες αυτές τις μέρες δεν προπονούνται απλά σκληρά για να φτάσουν στην επιθυμητή κατάσταση, αλλά προσπαθούν και να "δεθούν" μεταξύ τους, καθώς οι περισσότεροι εξ αυτών είναι νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες. Οι κλιματολογικές συνθήκες στο Μπάνσκο είναι οι ιδανικές και βοηθούν τους παίκτες στις προσπάθειές τους.

Στα μεταγραφικά, απομακρύνεται τελικώς η περίπτωση του Ιβοριανού Ακάσου, μιας κι ακόμη ο παίκτης δεν έχει κατορθώσει να βρει λύση στο πρόβλημα με την βίζα του και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αφιχθεί στην Βουλγαρία. Επιπλέον, σύντομα θα ξεκαθαρίσουν και οι περιπτώσεις των Κολοτούρου και Καρακατσάνη. Ο μάνατζερ του δεύτερου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Πιερικό, το κλίμα είναι καλό και αν αποκτηθεί από τον Πιερικό θα πρόκειται για μια πολύ καλή μεταγραφή, μιας και όλοι όσοι γνωρίζουν τον Πλάτων Καρακατσάναη από τις προηγούμενες θητείες του, κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και ένα πολύ καλό παιδί! Είναι αριστερό χαφ, 27 ετών και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κοζάνη (απ΄όπου κατάγεται), Ένωση Θράκης, Ξάνθη, Βέροια, Κέρκυρα, ΟΦΗ και προσφάτως Αγροτικό Αστέρα με τον οποίο πέρσι πέτυχε έξι γκολ. Τέλος, αναμένεται να δοκιμαστεί στο Μπάνσκο και Βούλγαρος μέσος που προτάθηκε για να δοκιμαστεί και αν δείξει καλά στοιχεία θα αποκτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.