Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Bλέπει Δ. Σκλιοπίδη ο Γ. Καμπερίδης

Στο ... σημάδι της ομάδας της Κατερίνης ο έμπειρος γηγενής μέσος που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ιωνικό . Ανοιχτό του Γεωργίου , στα υπόψη λύσεις από το εξωτερικό .

Μετά την απόκτηση του νεαρού Άγγελου Καρατάσιου από τον Βατανιακό , ο Πιερικός « φουλάρει » για τις επόμενες προσθήκες , με παίκτες εμπειρίας . Εκτός από τις λύσεις του εξωτερικού , αλλά και τον Άκη Γεωργίου του Τυρνάβου , που είναι πιθανό να επαναπατριστεί , στο στόχαστρο των μελανόλευκων φαίνεται πως μπαίνει και ένας παλιός γνώριμος , ο Δημήτρης Σκλιοπίδης . Ο 30χρονος Κατερινιώτης μεσοαμυντικός ( αμυντικό χαφ και δεξί μπακ ) αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ιωνικό και είναι πιθανό να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια , έχοντας ήδη δεχθεί μια πρώτη διερευνητική κρούση για τις προθέσεις του από την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη . Ο Σκλιοπίδης έχει αγωνιστεί πλην του Πιερικού και της ομάδας της Νίκαιας και σε Αγροτικό Αστέρα , Καβάλα και Πανθρακικό και θεωρείται « έτοιμη » λύση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.