Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Σε διακοπές από σήμερα ο Πιερικός

Φινάλε των δοκιμαστικών τεστ για τον Πιερικό που από σήμερα ξεκινά ουσιαστικά και τις καλοκαιρινές διακοπές με την ομάδα της Κατερίνης να επιστρέφει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους τον Ιούλιο .

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου και μέχρι τότε η ΠΑΕ θα έχει ολοκληρώσει τα πάντα όσον αφορά την οργάνωση και την υλοποίηση του ρόστερ της για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο .

Στο χθεσινό φιλικό ο Κατερινιώτης τεχνικός χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι πέρασαν όλοι όλες αυτές τις μέρες από πλήρη ακτινογραφία ώστε να υπάρχει αναλυτική εικόνα για τον καθένα .

Τα γκολ στο χθεσινό φιλικό πέτυχαν οι : Καραθάνας , Τάχος , Σκούφας , Μιχαηλίδης .
Ο Γιώργος Καμπερίδης κατά τη διάρκεια των φιλικών παιχνιδιών που είχαν περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα , είδε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τις προσεχείς μέρες θα αποφασίσει για το ποιους θα εμπιστευθεί για την νέα χρονιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.