Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Δοκιμές, προπονήσεις και... μεταγραφές

Στο βοηθητικό γήπεδο του Πιερικού έγινε χθες κανονικά το πρόγραμμα των δοκιμών παικτών που θα συνεχιστεί και σήμερα υπό την καθοδήγηση του Κατερινιώτη τεχνικού Γιώργου Καμπερίδη .
Μετείχαν χθες γηγενείς ως επί το πλείστον νεαροί ποδοσφαιριστές και το πρόγραμμα περιείχε κυκλικές ασκήσεις με μπάλα . Σήμερα θα γίνει δίτερμα ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί φιλικό παιχνίδι ώστε να βγουν καλύτερα συμπεράσματα .

Ο προπονητής του Πιερικού θέλει να επενδύσει σε παίκτες από την Πιερία ώστε να σταματήσει επιτέλους η "αιμοραγία" των γηγενών παικτών σε ομάδες εκτός Πιερίας , όπου αγωνίζονται στο πανελλήνιο αλλά και στο εξωτερικό . Έχοντας μεγάλη εμπειρία περνά από κόσκινο όλες αυτές τις μέρες νεαρούς ποδοσφαιριστές για να μπορέσει ο Πιερικός να στελεχωθεί με δικά του παιδιά που θα πλαισιώνονται με 6-7 έμπειρους παίκτες προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ικανό σύνολο που θα βαδίσει στο πρωτάθλημα τη νέα χρονιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.