Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Τσεκάρει τους Σ. Χάμο και Α. Σιάννη ο Γ. Καμπερίδης

Την αναμέτρηση Οικονόμος Τσαριτσάνης - Θεσπρωτός θα παρακολουθήσει την Τετάρτη ο Γιώργος Καμπερίδης , που τσεκάρει για τους μελανόλευκους τον μέσο των Θεσσαλών ( τον ανέδειξε στην Ελασσόνα ) και τον αριστερό χαφ των φιλοξενούμενων .

Μ' ένα σμπάρο , δυο ... τριγόνια για τον Πιερικό , που έχει « σταμπάρει » δυο ταλαντούχους παίκτες από τη Γ Εθνική και την Τετάρτη ο Γιώργος Καμπερίδης θα κατασκοπεύσει δια ζώσης τις επιδόσεις τους , στην αναμέτρηση των ομάδων τους . Σύμφωνα με πληροφορίες δυο από τους αρκετούς νεαρούς παίκτες που εξετάζουν οι Κατερινιώτες από το χώρο της Γ Εθνικής και έχουν αρκετές πιθανότητες να αποκτηθούν είναι οι Σωτήρης Χάμος ( φωτο πάνω ) και Άγγελος Σιάννης ( φωτο κάτω ) .

Ο πρώτος είναι 21χρονος κεντρικός χαφ , που ξεχωρίζει φέτος με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ως δανεικός από τη Νίκη Βόλου , ενώ ακόμα έχει παίξει σε Τηλυκράτη Λευκάδας και Ελασσόνα , στην οποία μάλιστα τον ανέδειξε ο Καμπερίδης πριν μια τριετία . Όσο για τον 22χρονο Σιάννη , πρόκειται για αριστερό εξτρέμ , που ξεχωρίζει με τον Θεσπρωτό ενώ έχει περάσει και από τη Ζάκυνθο . Ο τεχνικός του Πιερικού λοιπόν θα παρακολουθήσει την Τετάρτη την αναμέτρηση των Θεσσαλών με την ομάδα της Ηγουμενίτσας , έχοντας ... καρφωμένο το βλέμμα του στους δυο παίκτες , με τους οποίους αναμένονται εξελίξεις .

Την ίδια στιγμή , στο προσκήνιο συντηρείται η περίπτωση επιστροφής του μεσοεπιθετικού , Άκη Γεωργίου από τον Τύρναβο , την ώρα που μάλλον απομακρύνονται οι Κάρλος Αντρέ και Αντώνης Ηλιάδης , αφού ζητούν χρόνο για να μιλήσουν και με άλλες ομάδες . Πάντως , οι μελανόλευκοι έχουν απλώσει « δίχτυα » για ακόμα έναν παίκτη από την Πιερία , αλλά και έναν ξένο με καλό βιογραφικό .

Ρεπορτάζ: Θ. Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.