Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Αιγάλεω - Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στην Αττική

Από τον αγώνα με το Αιγάλεω στην Κατερίνη
Την Κυριακή στο Αιγάλεω στις 5 μμ

Έχοντας πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία , ο Πιερικός Αρχέλαος δίνει το τελευταίο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Β εθνικής , στο οποίο η εικόνα που έδειξε ήταν αξιοζήλευτη. Αγωνίζεται στην Αθήνα με το Αιγάλεω που δίνει τη μάχη για τη σωτηρία .

Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες , μεγάλη μεθοδικότητα και βέβαια αποτελεσματικότητα , ο Πιερικός Αρχέλαος συμμετείχε στο πρωτάθλημα με ένα δυναμικό, με το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας σε όλες τις εθνικές κατηγορίες , αφού έχει αθλητές από τις ομάδες των εφήβων και των παίδων .

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κατερινιώτη προπονητή και πρώην καλαθοσφαιριστή Στέλιο Χατζηιωάννου , ο οποίος έχει πολλές περγαμηνές , όπως και οι συνεργάτες του , απέδωσε καρπούς από όλες τις πλευρές . Πρώτα αυτό της παραμονής και δεύτερο της ανάδειξης νέων ταλαντούχων αθλητών , κάτι που φαίνεται να έχει και συνέχεια αφού το υλικό των τμημάτων υποδομής είναι αρκετά πλούσιο , κάτι σαν εκκολαπτήριο ταλέντων .

Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε τον Ιανουάριο στην Κατερίνη , ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει με 71-65 .

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Μακρής και Γιαννακουδάκης και κομισάριος ορίσθηκε ο κ . Πετράκης .

Τέλος , για τον αγώνα ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας , δήλωσε :
« Η ομάδα θα αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι με στόχο να τελειώσει με όμορφο τρόπο μια πολύ επιτυχημένη χρονιά , κατά τη διάρκεια της οποίας πέτυχε τους αγωνιστικούς και ποιοτικούς της στόχους . Πρέπει να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό στο παιχνίδι , καθώς αντιμετωπίζουμε μια ιστορική ομάδα η οποία μάλιστα βρίσκεται σε οριακή βαθμολογική θέση " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.