Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Volley: Ασημένιο μετάλλιο για τις Παγκορασίδες του Πιερικού μας!

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0
( 25-14 , 25-16 , 25-19 )

Την δεύτερη θέση κατέκτησαν τελικά οι παγκορασίδες του Πιερικού καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της τελικής φάσης κέρδισαν μέσα στην Κατερίνη την ομάδα των Γρεβενών με 3-0 σετ παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ και δείχνοντας ότι θα αποτελέσουν την νέα μεγάλη ομάδα των παγκορασίδων σε συνέχεια της καταπληκτικής προηγούμενης ομάδας που κατέκτησε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα παγκορασίδων .

Τα φοβερά μωρά του Πιερικού έδειξαν στο παιχνίδι πάρα πολύ καλά στοιχεία , έδειξαν ότι αποτελούν το μέλλον του Πιερικού , έδειξαν ότι η βάση του Πιερικού έχει κτιστεί πάνω σε "τσιμεντένια" πόδια , έτοιμη για νέες πολύ μεγάλες επιτυχίες .

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν πολύ καλά στο σετ , προηγήθηκαν με 7-0 και συνέχισαν σε αυτό τον ρυθμό με αποτέλεσμα να κερδίσουν εύκολα το σετ με 25-14 . Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν και στο δεύτερο σετ τα " φοβερά μωρά " του Πιερικού με αποτέλεσμα να κερδίσουν και αυτό το σετ πολύ εύκολα με 25-16 . Στο τρίτο σετ , πάλι ο Πιερικός μπήκε δυνατά στο σετ , πήρε διαφορά στο σκορ , προηγήθηκε με 19-9 και έδειξε ότι θα τελείωνε το παιχνίδι πολύ εύκολα . Στο σημείο αυτό μια μικρή χαλαρότητα έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα των Γρεβενών να μειώσει το σκορ , αλλά τελικά επικράτησαν με 25-19 κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο , δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει .

Η ομάδα των παγκορασίδων του Πιερικού παρότι αποτελούσε την μικρότερη σε ηλικία ομάδα του πρωταθλήματος , εντούτοις διέγραψε μια καταπληκτική πορεία καθώς τελείωσε την κανονική περίοδο με 12 νίκες σε 12 αγώνες και 36-1 σετ , ενώ στην τελική φάση λύγισε λόγω της απειρίας κατακτώντας τελικά την 2η θέση , δείχνοντας ότι την επόμενη χρονιά θα είναι έτοιμη για νέες μεγάλες επιτυχίες και την κατάκτηση και άλλων πρωταθλημάτων .

Η ομάδα του Πιερικού έδειξε την κυρίαρχη θέση που έχει στο χώρο του βόλεϊ καθώς σάρωσε τα πάντα την φετινή χρονιά . Κατέκτησε τα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών χωρίς ήττα ανεβαίνοντας στην Α2 Εθνική κατηγορία και 48-0 σετ κατέκτησε το πρωτάθλημα στις κορασίδες με 16 νίκες σε 16 αγώνες, την δεύτερη θέση στις παγκορασίδες και την τρίτη θέση στους παίδες . Έδειξε με την άριστη οργάνωση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα , τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο την κυριαρχία του και έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες προβάλλοντας την πόλη της Κατερίνης σε όλο το πανελλήνιο .
           
Σύνθεση : Γκόλτσιου , Θεοχαροπούλου , Καρύδη , Τσιγκαροπούλου , Σουλή , Χρυσίδου , ​​Θεοδώρου , Ανθιμίδου , ​​Καλαμάρα , Κωνσταντινίδου , ​​Κακάλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.