Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Τους "πέρασε από κόσκινο" ο Γ. Καμπερίδης...

Ξεκίνησε η αξιολόγηση ορισμένων παικτών στον Πιερικό , με τον Γιώργο Καμπερίδη να θέλει να βγάλει συμπεράσματα για το ποιους πιθανώς να μπορεί να υπολογίζει για τη νέα σεζόν .

Με την παρουσία 22-23 περίπου νεαρών παικτών πραγματοποιήθηκε χθες η προπόνηση του Πιερικού. Ο τεχνικός , Γιώργος Καμπερίδης , ξεκίνησε την αξιολόγηση ορισμένων παικτών , οι οποίοι ήταν από την ομάδα νέων της φετινής σεζόν , οι παίκτες που ήταν ... γύρω από την ομάδα , αλλά δεν έβγαλαν δελτία για να παίξουν στο δεύτερο μισό , αλλά και νεαροί ποδοσφαιριστές από το Nομό .

Οι προπονήσεις αποτελούν συνέχεια της φετινής χρονιάς . Δεν πρόκειται για έναρξη της σεζόν . Ακόμη είναι νωρίς . Άλλωστε , δεν θα είναι καθημερινές . Εκεί ήταν χθες και ο Κόιτς . Ήταν η πρώτη του μετά από τη στράτευση του .

Στο γήπεδο ήταν ακόμη και οι : Παπατόλιος , Ίτσιος , Πατσιογιώργος , Καραγκούνης , Παπαδόπουλος , Καρτσαμπάς Αλέξανδρος , Καρτσαμπάς Αθανάσιος , Καραθάνας , Ντόσης , Γούτσιος , Μπαλασάς , Παναγιωτίδης , Τάχος , Παπαθανασίου , Υφαντής , Τσιούχας , Παρσατιάν και Αγγελής . Μετά από τους Μπρίτο και Πέικο θα πρέπει να σημειωθεί ότι αποτελούν επίσης παρελθόν ο Κέρι , αλλά και ο Καρτσαμπάς Χρήστος .

Ρεπορτάζ: Μ. Παρλιάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.