Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Eπένδυση με Α. Καρατάσιο, βοηθός προπονητή ο Η. Τζιώκας

Υπογράφει στους Κατερινιώτες ο 17χρονος πρώην στόπερ του Βατανιακού , που αρέσει στον Καμπερίδη . Οριστικά βοηθός ο Ηλίας Τζιώκας , « δίχτυα » σε πολλές ακόμα περιπτώσεις ενίσχυσης.

Μια ανάσα από την απόκτηση του Άγγελου Καρατάσιου βρίσκεται ο Πιερικός . Πρόκειται για 17χρονο ταλαντούχο στόπερ , που φέτος ανήκε στο ρόστερ του Βατανιακού στη Football League και οι μελανόλευκοι τον αποκτούν με εισήγηση του Γιώργου Καμπερίδη ως μελλοντική επένδυση ( σύντομα θα « πέσουν » και υπογραφές ) .

Βεβαίως , οι Κατερινιώτες θα αποκτήσουν σύντομα και « έτοιμους » παίκτες , με τον Άκη Γεωργίου του Τυρνάβου να είναι σταθερά στη λίστα αλλά ακόμα να μη θεωρείται ελεύθερος . Επίσης , επαφές υπάρχουν με έναν Κύπριο , έναν Ισπανό με θητεία στη Β Εθνική της πατρίδας του , αλλά και έναν Αφρικανό ( πιθανότατα από τη Γκάμπια ) .

Τέλος , ο Ηλίας Τζιώκας ανέλαβε και τυπικά όπως αναμενόταν βοηθός και στενός συνεργάτης του Καμπερίδη στην τεχνική ηγεσία του Πιερικού , γυρνώντας μετά από χρόνια σε γνώριμα λημέρια .

Ρεπορτάζ: Θ. Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.