Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με το Αιγάλεω

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Είναι σημαντικό ότι πήραμε τα αποτελέσματα χωρίς να παραμερίσουμε την παραγωγική διαδικασία »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Αιγάλεω στην Αθήνα , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Αυτή τη χρονική στιγμή είναι ουσιαστικότερο να κάνουμε έναν απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε , παρά κριτική του τελευταίου παιχνιδιού όπου αγωνιστήκαμε αποφορτισμένοι από την πίεση του αποτελέσματος . Από τη φετινή χρονιά κρατάμε ότι η ομάδα έδειξε ικανότητα να ανταποκρίνεται στις δύσκολες καταστάσεις και αυτό συνεπάγεται ομάδα με χαρακτήρα και αθλητές με προσωπικότητα . Είναι σημαντικό ότι πήραμε τα αποτελέσματα χωρίς να παραμερίσουμε την παραγωγική διαδικασία . Η ομάδα συνεχίζει να παράγει σε όλα τα επίπεδα : αθλητές , προπονητές , διοικητικά στελέχη . Πρέπει ταυτόχρονα όμως να δούμε τα λάθη μας και τις παραλείψεις μας , ώστε του χρόνου να κάνουμε ένα βήμα μπροστά αγωνιστικά και οργανωτικά " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.