Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Τελειώνουν οι Νίκου, Τσιρλίδης, Παπαδόπουλος, Κέρι, Χ. Καρτσαμπάς - Το Σάββατο η ανοιχτή γενική συνέλευση

Ο 20χρονος επιθετικός Αντώνης Ηλιάδης του Μακροχωρίου ( 6 γκολ φέτος ) είναι πιθανό να συνεχίσει στην ομάδα της Κατερίνης το καλοκαίρι ως μελλοντική επένδυση , αφού έχει ... σταμπαριστεί από το τεχνικό τιμ , τον παρακολούθησαν και αρέσει .

Στη λίστα του Πιερικού για το καλοκαίρι έχει μπει ο Αντώνης Ηλιάδης , η πορεία και η πρόοδος του οποίου παρακολουθείται στενά φέτος από ανθρώπους των μελανόλευκων . Ο 20χρονος περιφερειακός επιθετικός ξεχωρίζει στη Γ Εθνική με το Μακροχώρι Ημαθίας , ενώ κατά καιρούς απασχόλησε και άλλες ομάδες ( έχει κάνει προπονήσεις παλιότερα και με Άρη και Βέροια ) . Ο Ηλιάδης έχει πετύχει έξι γκολ φέτος και θεωρείται αρκετά πιθανό να γίνει προσεχώς κάτοικος Κατερίνης . Βεβαίως , στη λίστα για την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη βρίσκονται και έξι - εφτά ακόμα παίκτες από τη Γ Εθνική , από τους οποίους αναμένεται να αποκτηθούν περίπου οι μισοί . Οι επιτελείς του Πιερικού συνεχίζουν το σκάουτινγκ , ενώ είναι πιθανό να « κλείσουν » και φιλικά δοκιμών .

Ταυτόχρονα , θα υπάρξει ενίσχυση και με κάποιους έμπειρους παίκτες , αλλά και από το εξωτερικό ( όπως Σκόπια και Πορτογαλία ) ενώ πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά την ανοιχτή συγκέντρωση για τα διοικητικά , μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου . Τέλος , μετά την αποχώρηση των Μπρίτο - Πέικου , το επόμενο διάστημα αναμένονται νέες αποδεσμεύσεις .

Στο στόχαστρο της ομάδας της Κατερίνης ο Πορτογάλος πρώην μέσος του Τυρνάβου ( παλιότερα στην Κύπρο ) Κάρλος Αντρέ . Τζιώκας για βοηθός . Προς την έξοδο οι Νίκου , Τσιρλίδης , Παπαδόπουλος . Το άλλο Σάββατο η ανοιχτή συγκέντρωση .

Μετά τον επιθετικό του Μακροχωρίου , Αντώνη Ηλιάδη ( εξετάζεται και είναι πιθανό να αποκτηθεί ) , ο Πιερικός βολιδοσκοπεί και άλλους μεταγραφικούς στόχους . Στη λίστα είναι παίκτες από το εξωτερικό , όπως τα Σκόπια και δεν αποκλείεται άμεσα άνθρωποι των μελανόλευκων να τσεκάρουν δια ζώσης περιπτώσεις από τη Βαρντάρ και τη Ραμποντνίτσκι . Επίσης , στο στόχαστρο βρίσκονται αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες από τη Γ Εθνική , αλλά και ξένοι με θητεία στη Football League . Ένας τέτοιος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Κάρλος Αντρέ . Ο 31χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ( παίζει τρεις θέσεις πίσω από τον φορ ) αγωνίστηκε στο περσινό δεύτερο μισό της σεζόν στην κατηγορία με τον Τύρναβο , από τον οποίο έμεινε ελεύθερος . Ο Κάρλος Αντρέ Φιλίπε Μάρτινς όπως είναι το πλήρες όνομά του , είναι σε διαπραγματεύσεις στο οικονομικό με τη διοίκηση και αν γεφυρωθεί το αρχικό χάσμα , βρεθεί η χρυσή τομή και η φόρμουλα , θα γίνει κάτοικος Κατερίνης . Ο δίαυλος επικοινωνίας είναι ανοιχτός και τα ... παζάρια συνεχίζονται , με τον Πορτογάλο να έχει παίξει παλιότερα στην Κύπρο , με Ολυμπιακό Λευκωσίας και Δόξα Κατωκοπιάς , αλλά και σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του .

Τζιώκας για βοηθός
Εξάλλου , αρκετά πιθανό είναι να προστεθεί στο πλευρό του Γιώργου Καμπερίδη ως βοηθός ο Κατερινιώτης Ηλίας Τζιώκας . Ο παλαίμαχος παίκτης του Πιερικού και αρκετών ομάδων ακόμα ( Βέροια , Απόλλων Καλαμαριάς , Αγροτικός Αστέρας , Κασσάνδρα , Πυρσός Γρεβενών , Καστοριά κ.α. ) δούλεψε πέρυσι στον Κολινδρό ( τοπικό ) και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν όντως προσληφθεί για το τεχνικό τιμ .

Το υπάρχον ρόστερ
Όσο για τους παραμένοντες , ο Καμπερίδης φέρεται να έχει εισηγηθεί να παραμείνουν οι Ίτσιος , Πατσιογιώργος , Ελευθεριάδης ( οι τρεις πρώτοι ενδέχεται να συνεχίσουν σε ομάδες της Σούπερ Λίγκα ) Παπατολίκας , Παπατόλιος , Νικολίτσης , Λαζαρίδης , Καραγκούνης , Μανίκας , Ντόικιτς , Ιορδανίδης , Κρουσταλέλης , αλλά και οι Ντόσης , Γούτσιος , που κάνουν προπονήσεις με την ομάδα της Πιερίας από το χειμώνα , αλλά δε βγήκαν δελτία λόγω εμπλοκής με την ενημερότητα . Έτσι , μετά τους Αποστολίδη ( σταματά ) Μπρίτο , Πέικο , Χ . Καρτσαμπά και Κέρι αναμένεται να αποχωρήσουν και άλλοι παίκτες , όπως οι Νίκου , Τσιρλίδης και Παπαδόπουλος .

Το άλλο Σάββατο η συνέλευση
Αξίζει να σημειωθεί ότι το άλλο Σάββατο , 10 Μαϊου , θα λάβει χώρα η ανοιχτή συγκέντρωση , ως άτυπη γενική συνέλευση και αφού οριστικοποιηθεί το νέο δ.σ. , με είσοδο καινούριων μελών , θα « τρέξει » ακόμα πιο εντατικά ο αγωνιστικός σχεδιασμός . Πάντως , ήδη γίνονται δοκιμές παικτών για πρώτη και δεύτερη ομάδα ( ξεχώρισαν κάποιοι νεαροί από τοπικά σε Κιλκίς και Γιαννιτσά , πιθανότατα για τη β΄ ομάδα του Φάνη Δεληγιαννίδη ) .

Ρεπορτάζ: Θ. Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.