Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Συνεχίζονται οι δοκιμές στον Πιερικό

Ο Γιώργος Καμπερίδης θα "δει" όλες εκείνες τις περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν και θα σχηματίσει πλήρη εικόνα με τους νεαρούς παίκτες να έχουν περάσει από το μικροσκόπιο όλο το Μάιο .

Ο Κατερινιώτης τεχνικός έδωσε βαρύτητα στην καταγραφή του νεαρού έμψυχου δυναμικού που δοκίμασε ώστε να έχει άποψη για τις περαιτέρω κινήσεις του , αφού σαν στόχο έχει να στελεχώσει την ιστορική ομάδα με γηγενείς παίκτες σε όλα τα τμήματα .

Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι ο έμπειρος προπονητής του Πιερικού θα βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για όλους τους παίκτες που δοκίμασε όλο αυτό το διάστημα .

Έντωμεταξύ, όσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Πιερικού γίνονται επαφές και συζητήσεις με ενδιαφερόμενους ώστε η ομάδα της Κατερίνης να αποκομίσει όσο το δυνατόν πιο ισχυρό χαρακτήρα και να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.