Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Το 3ο Γυμνάσιο Κατερίνης επισκέφθηκε ο Πιερικός Αρχέλαος

Συμμετείχε σε εκδηλώσεις του σχολείου

Με την ευκαιρία των αθλητικών εκδηλώσεων του 3ου γυμνασίου Κατερίνης , πολυμελής αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φίλων Καλαθοσφαίρισης « Πιερικός Αρχέλαος » επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα και συμμετείχε σ αυτές .

Τον Πιερικό Αρχέλαο καλωσόρισε στο σχολείο ο διευθυντής του κ . Κώστας Κανσουζίδης , ο οποίος στη σύντομή του ομιλία εξήρε και την κοινωνική προσφορά του συλλόγου προς το μαθητικό κοινό της Κατερίνης .

Την εκδήλωση του σχολείου χαιρέτισαν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Πόδας και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Φώντας Μπαραλιάκος , οι καλαθοσφαιριστές Θόδωρος Οικονόμου , Λάζαρος Πέτκος και Μάριος Σακελλαρίου , οι προπονητές Μίλτος Μηλιάτης και Δάμης Χρυσίδης , καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου Λίτσα Μοσχοπούλου - Σαββίδου και Σοφία Δεληγιαννίδου , ​​οι οποίες ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον Πιερικό Αρχέλαο για τις δραστηριότητές του και εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους για τη σωστή οργάνωση , αφού σαν μητέρες αθλητών των ομάδων του , γνωρίζουν καλά την προσφορά του .

Οι μαθητές του 3ου γυμνασίου στη διάρκεια της εκδήλωσης έπαιξαν αρκετό μπάσκετ με τους καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου και φωτογραφήθηκαν μαζί τους , δίνοντας την υπόσχεση ότι θα είναι καλοί στα μαθήματά τους και ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται στο πλαίσιο του εθνικού πρωταθλήματος .

Η φιλοξενία τόσο από την πλευρά των μαθητών , όσο και από την πλευρά των εκπαιδευτικών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων , ήταν άψογη και θερμή και τα μέλη της αποστολής του Πιερικού Αρχελάου , αποχωρώντας δήλωσαν την ιδιαίτερή τους ικανοποίηση .

Τέλος , για την επίσκεψη αυτή του Πιερικού Αρχελάου στο 3ο γυμνάσιο Κατερίνης έγινα και οι παρακάτω δηλώσεις :

Κώστας Κανσουζίδης - διευθυντής 3ου γυμνασίου Κατερίνης : « Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πιερικό Αρχέλαο για την προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της Κατερίνης , καθώς και για την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του στο σχολείου μας όπου συμμετείχε στις εκδηλώσεις μας . Προσβλέπουμε σε μεγαλύτερη μελλοντική συνεργασία " .

Γιώργος Λιόλιος - καθηγητής φυσικής αγωγής 3ου γυμνασίου Κατερίνης : " Εκ μέρους όλων των συναδέλφων του σχολείου μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Πιερικού Αρχελάου , τους προπονητές και τους αθλητές του συλλόγου που επέλεξαν το γυμνάσιό μας για την όμορφη αυτή επίδειξη . Ήταν πάρα πολύ χρήσιμη για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας . Ευχόμαστε στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου πρώτα υγεία στους αθλητές της που είναι το σημαντικότερο αγαθό , πάντα επιτυχίες και σύντομα να βρεθεί η ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία " .

Αλεξάνδρα Νικολάρα - πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 3ου γυμνασίου Κατερίνης : « Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στη διοίκηση , τους προπονητές και τους καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχέλαου για την επίσκεψή τους στο σχολείο μας , καθώς και για την πολύτιμη εμπειρία που πρόσφεραν στους μαθητές μας . Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά αυτή η επίσκεψη να " ξυπνήσει " στους εφήβους μας την ανάγκη να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό το δυναμικό τους και την αθλητική παιδεία και νοοτροπία . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πιερικό Αρχέλαο . Θα ήταν όμως παράλειψη με την ευκαιρία αυτή να μην ευχαριστήσω και προσωπικά την ιστορική μας ομάδα , για την εμπειρία που προσφέρει στον γιο μου Βίκτωρα Σιδηρόπουλο τα τελευταία τέσσερα χρόνια που συμμετέχει στις δραστηριότητες της ακαδημίας μπάσκετ " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.