Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΣΦΚ Πιερικός: Συμμετοχή στο 9ο Πανελλήνιο ποδοσφαιρικό τουρνουά στην Καστοριά

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 2005 / 06 ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2003 / 04 , Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31/05/14 και την Κυριακή 01/06/14 στο Αθλητικό Κέντρο Νικολάου στο Μανιάκι Καστοριάς το 9ο Πανελλήνιο ποδοσφαιρικό τουρνουά το οποίο καθιερώθηκε στην όμορφη Καστοριά .

Οι αναμετρήσεις είχαν συγκλονιστικά αποτελέσματα , πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ για όλες τις ομάδες , όπου για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών που παρουσίασαν όλες οι ομάδες με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές τους . Τέτοιου είδους διοργανώσεις και εκδηλώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθε .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Κατηγορία Προτζούνιορ : ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 4-0 , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-1 , ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 , ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2-2 .

Κατηγορία Τζούνιορ : ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2-0 , ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-2 , ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 4-0 , ΚΟΡΗΣΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 .

 Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σύσσωμος επισκέφθηκε την όμορφη πόλη της Καστοριάς με τη μαγευτική λίμνη . Μια πόλη που καταφέρνει να διατηρεί αλώβητο τον παραδοσιακό της χαρακτήρα , που σύμφωνα με την παράδοση ιδρύθηκε από τον Ορέστη , προς τιμήν της αδελφής του Ηλέκτρας .
Κατόπιν ακολουθώντας τον παραλίμνιο δρόμο της λίμνης μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο ξεναγηθήκαμε στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Μαυριώτισσας του 12ου αιώνα , που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης με πλούσιες εξωτερικές βυζαντινές τοιχογραφίες .

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και τον κ . Παναγιώτη Μπαμπούλη για τη φιλοξενία καθώς και όλα τα σωματεία του τουρνουά , ποδοσφαιριστές , προπονητές , εφόρους και ειδικά τους γονείς των ποδοσφαιριστών που στέκονται πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο των ακαδημιών , καθώς και το γραφείο τουρισμού Τασιόνας για τη μεταφορά στην Καστοριά .

Η αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έφθασε αργά το βράδυ στην Κατερίνη με τις καλύτερες εντυπώσεις .


Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.