Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Φιλικά & δοκιμές

Φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες ο Πιερικός με τον Εθνικό Ν.Κεραμιδίου (επικράτησε με 4-0) όπου έγιναν δοκιμές παικτών με τον Γιώργο Καμπερίδη να τους παιρνά όλους από κόσκινο . Σήμερα ο Πιερικός θα δώσει νέο φιλικό και θα δοκιμαστούν νέοι παίκτες τόσο από την Πιερία όσο και εκτός .

Ο Κατερινιώτης τεχνικός είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς και μέσα από επιστημονικό πρόγραμμα που αφορά το σύγχρονο ποδόσφαιρο προσπαθεί επιμελώς να κτίσει σε στέρεες βάσεις
μια ομάδα με βάθος και προοπτική ώστε ο Πιερικός να ξαναγίνει μεγάλος που θα στηρίζεται σε δικά του παιδιά , πλαισιωμένα από έμπειρους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά .

Εν τω μεταξύ ο Πιερικός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Σωτήρη Χάμο του Οικονόμου Τσαριτσάνης . Από τους παίκτες που ξεχώρισε ο Γιώργος Καμπερίδης στην αναμέτρηση του Θεσπρωτού με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ήταν ο Σωτήρης Χάμος . Ο 21 ετών αμυντικός μέσος αρέσει στους Κατερινιώτες , οι οποίοι κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν . Φέτος ο Χάμος έπαιξε σε 28 παιχνίδια και σημείωσε επτά γκολ . Έχει παίξει κατά το παρελθόν σε Ελασσόνα , Νίκη Βόλου και Τηλυκράτη Λευκάδας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.