Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Σέντερ φορ και τέλος!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Ακόμη μία μεταγραφή έχει μείνει για να κάνει ο Πιερικός, ώστε να ολοκληρώσει το φετινό του ρόστερ, το οποίο θα αποτελείται από 5-6 έμπειρους και ικανούς παίκτες (Έλληνες και ξένους) στον άξονα και από πολλά νεαρά και γηγενή παιδιά, που θα πλαισιώσουν με το ταλέντο τους τους παραπάνω έμπειρους παίκτες. Ο Πιερικός ακόμη ψάχνεται να βρει τον βασικό συμπαραστάτη του Ντάνι στην επίθεση, με την περίπτωση του Βλάση Καζάκη να απομακρύνεται οριστικά. Πρόσφατα, ακούστηκε το όνομα του νεαρού επιθετικού της Γλυφάδας Καραχάλιου, με τον οποίο συνεργάστηκε πέρσι ο Γκουλής, η διοίκηση της ομάδας πάντως διαψεύδει τα δημοσιεύματα. Το τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Ντος Σάντος, που πέρσι έπαιξε στην ΑΕΛ Καλλονής και είχε μια γεμάτη χρονιά. Ο παίκτης προτάθηκε στους <<Μελανόλευκους>>, ωστόσο παρατηρήθηκε μια πρώτη  διαφωνία στο οικονομικό.

Από εκεί και πέρα η ομάδα θα δώσει σήμερα το τρίτο σερί φιλικό στην Βουλγαρία με την ομάδα του Μπάνσκο και θα επιστρέψει πίσω στην Κατερίνη το πρωί της Παρασκευής. Το φιλικό του Σαββάτου με τον Ηρακλή στην Κατερίνη ακυρώθηκε, λόγω της συναυλίας της Ε. Παπαρίζου στο Πιερικό στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.