Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Καρακατσάνης κι επισήμως, δοκιμάζονται άλλοι τρεις ξένοι...

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Ο Καρακατσάνης δίνει... τα χέρια με τον Π. Τσιτιρώκη.

Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ και επισήμως την απόκτηση του επιθετικού μέσου Πλάτων Καρακατσάνη, για τον οποίο το Pierikos24 Blog σάς είχε κάνει λόγο εδώ και τρεις μέρες. Ο Καρακατσάνης ταξιδεύει αυτήν την ώρα με εκπρόσωπο της ΠΑΕ Πιερικός προς την Βουλγαρία, ώστε από αύριο να ξεκινήσει τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός αναφέρει:
<< Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Πλάτωνα Καρακατσάνη. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30-06-2013. Ο Καρακατσάνης γεννήθηκε στις 07-02-1985 στην Κοζάνη και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σκόντα Ξάνθη. Κατόπιν έπαξε στις ΠΑΕ Θράκη (δανεικός), ΦΣ Κοζάνης, Βέροια, Κέρκυρα, ΟΦΗ και Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος ήταν ο τελευταίος του "σταθμός" πριν έλθει στον Πιερικό. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Καρακατσάνης είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήλθα στον Πιερικό. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με πίστεψαν. Εύχομαι να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας κι εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό γι' αυτό". Ο Καρακατσάνης, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, αναχώρησε μαζί με εκπρόσωπο της ΠΑΕ Πιερικός για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας.>>

Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό επίσης σήμερα από την ΠΑΕ Πιερικός, δοκιμάζονται στο Μπάνσκο τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για έναν Βούλγαρο κι έναν Σκοπιανό (μέσοι) καθώς και για έναν Σέρβο (αμυντικός). Οι τρεις παίκτες θα αγωνιστούν και στο αυριανό φιλικό με ομάδα της Α' Βουλγαρίας (το οποίο αντί του Σαββάτου θα γίνει τελικά αύριο Παρασκευή και πιθανότατα θα είναι και το μοναδικό στο Μπάνσκο, λόγω έλλειψης άλλων αντιπάλων) και αν πείσουν θα αποκτηθούν.


Εν κατακλείδι, η ΠΑΕ Πιερικός εξέφρασε σήμερα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του ιδιοκτήτη της τοπικής εφημερίδας "Ολύμπιο Βήμα" αλλά και γνωστοποίησε την λήξη της συνεργασίας με τον νεαρό μεσοεπιθετικό Αντώνη-Ραφαήλ Τσικαδέρη, ο οποίος οδεύει προς τα Γιάννενα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.